9/03/2013

Uusi kuvakulma ja liukuvärjätty verho

 

Pahoittelen rumaa purkkia, mut se nyt vaan on vielä tuollainen, vaatii jotain suojusta. :)
Sain  Valkoinen koti blogista haasteen joka on lähtenyt liikkeelle KOTILA-blogista. Kiitos siis näihin blogeihin. Haasteessa toivotaan uutta kuvakulmaa, tai ainakin yksityiskohtaa jota ei vielä ole nähty blogissa.

 Haasteen säännöt muuten kuuluivat seuraavasti: • Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
 • Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).
 • Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille


Siis täällähän on nähty kaikki ja vähän enemmänkin, ja sieltä mistä ei ole otettu kuvia, ei ole mitään nähtävää. (vai haluaako joku nähdä meidän kylppärin sinertävätmarmorilaatat). Noh yhdistin tähän haasteeseen lauantain tekeleet eli verhon jota kokeilin liukuvärjätä. Musta väri oli tarkotus ostaa, mutta huomasin vasta illalla että väri olikin oranssi. Pakko oli kuitenkin päästä kokeilemaan värjäystä, joten meillä on nyt yksi oranssi liukuvärjätty verho. Itseasiassa oranssihan sopii hyvin mustaan seinään ja ei yhtään lattiaan, mutta mikähän tuohon lattiaan voisikaan sopia! Seuraavaa verhoa pitää värjätä korkeammalle ja väri voisi olla mustan sijasta SININEN.

Laitan haasteen seuraaviin blogeihin, en muista nyt ketkä kaikki ovat tämän tehneet joten laitan tämän vain kahteen blogiin


Tämä oli tällainen pikapostaus, nyt äkkiä jumppakassia pakkaamaan. Pitää tulla illalla oikolukemaan  teksti ;)10 kommenttia:

 1. OOh hieno verho ja kuvakulma on mielenkiintoinen ja kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Moi Jonsku, hauska sattuma!! juuri tulin muuten vain blogiasi lukemaan :). Nytpä pistit pahan.Voihan kääk, tätä täytyy miettiä..Minkähän luurangon heittäs screenille ;)?! Palaan siis asiaan :)

  VastaaPoista
 3. Oranssi verhohan näyttää tosiaan mukavalta mustan seinän vieressä. :) Onpa söpö jakkara. Mistä se on löytynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkara on itsetehty, en tosin minä :)

   Poista
 4. Ihana verho :)
  Komppaan, sopii mustan kanssa.

  VastaaPoista
 5. Oi. Otan haasteen vastaan. MItähän sitä näyttäisi? hmmm...
  Verho tosiaan sopii mustan kanssa jeesisti.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4/9/13 00:03

  Vau! isompaa kuvaa olisi kiva nähdä verhosta, näyttää tosi jännältä! miten teit liukuvärjäyksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin vaan verhoa ensin vähän ämpäriin ja aloin laskemaa pikkuisen kerrallaan sitä sinne, tyyliin 10min välein. Lopuksi kastoin vielä pikkupätkän pari kertaa etyä valkoisen ja värin raja ei olisi liian jyrkkä..

   Poista
 7. Näyttääpäs tuo liukuvärjätty verho kivalta :)

  Reetta

  VastaaPoista
 8. Ei hitsi mikä loistoidea, todellakin toimii. Ei olisi tullut itselle tuollainen mieleen. Mutta toisaalta, tuo toimii minusta juurikin tuollaisissa ylipitkissä verhoissa. Mun mies ei tykkää sellaisista, joten hö. :D

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.