9/13/2013

Wishlist i dag


Heippahei pitkästä aikaa!
Kun herää kuudelta, että kerkeää kahdeksaksi kouluun, tulee kuudelta kotiin, syöttää, puunaa, syöttää uudelleen, laittaa nukkumaan, on itsekin jo niin valmis nukkumaan. Yhtenä päivänä menin puoli kymmeneltä nukkumaan (tavallisesti kahdeltatoista), eli iltaisin ei ole tullut avattua koulukirjoja eikä tietokonetta ja blogeja. Siispä, Tervetuloa viikonloppu.

Meillä ei ole käynyt sisustuskeijua, mutta päivittelin omaa haavelistaani. Samat vakkarit säilyy, toivottavasti yksi pian poistuukin haaveista toteutukseen. Olen ajatellut, että alan toteuttamaan materialistisia haaveitani järjestelmällisesti. Ne tavarat, jotka ovat tarpeeksi pitkään himotuslistalla, ovat ostamisen arvoisia ja niihin säästän rahaa, yksi kerrallaan. Tähän mennessä olen haaveillut vähän kaikesta isommasta ja suuremmasta, ilman mitään päämäärää. 

Nyt haaveista löytyy siis ikisuosikit Hay about a chair-tuoli ja Milk-valaisin, ne ovat olleet suosikkeja jo blogin alkuajoista lähtien. Lisäksi Hay:n DLM-pöytä. Itseasiassa olen vähän kahdenvaiheilla Milkin kanssa, sillä olen sen niin kauan halunnut, että alkaa vähän tympimään kun se on nyt jokapaikassa. Siis blogeissa. Kun on kahdenlaisia ihmisiä, niitä jotka haluaa samaa mitä toisilla on, ja niitä jotka haluaa erilaista mitä toisilla on, niin minä kuulun jälkimmäisiin. Mutta niinkuin meidän kaluista ja romppeista huomaa, tykkään aika paljon samoista jutuista mitä muillakin on, en sen takia että sitä on muilla, vaan sen takia että olen yhtä boring kuin kaikki muutkin ;) . Eli tyhmää olisi jättää hankkimatta jonkun kovasti haluaman vain sen takia että muillakin se on. 

Lisäksi haaveilukollaasista löytyy Annon pallovalosarja, sen laittaisin keittiön tai olohuoneen nurkkaan. 

Viimekertainen haavelistapostaus löytyy täältä. 
Niistä on toteutunut Normann Copenhagenin Heima-kynttelikkö, Moon-juliste ja ikean pukkijalat. Pois listasta on loikannut Ge-valaisin. Hayn DLM-pöytä mustana ja  Hay about a chair- tuoli ovat ne ykköset. Itseasiassa pidin ensin Hayn tarjotinpöydistä ja siskoni DLM pöydästä. (minun mielestä se oli ihmeellinen kahva-pöytä). Ja nyt siskolla on tarjotinpöytä olkkarissa ja minä haluaisin Don't Leave Me- pöydän. Mahtavaa että saa muuttaa mieltään!
Aiemmat haaveilut


7 kommenttia:

 1. Tuo on hyvä periaate, että ne mistä on haaveillut pidempään ovat sitten hankkimisen arvoisia! Itsekin olen tullut harkitsevaisemmaksi vuosien myötä :) ja koska haluan panostaa laatuun, joutuu yleensä myös siihen hetken säästämään... Rentouttavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Se on jännä, miten monta vuotta voi olla jokin tuote mieluinen ja yhtäkkiä se vaan ei ole. Ja miten voi jokin aiemmin isoa ihmetystä aiheuttanut tuote yhtäkkiä miellyttääkin. Mulla on viime aikoina käynyt vähän molemmin päin. :)

  VastaaPoista
 3. Mie kuulun kans siihen jälkimmäiseen ryhmään ja joskus kyllä joutuu tinkimään periaatteistaan...:) Niinku nyt tämän kuparin kanssa, ihan hiljaa olen sitä kotiin kuljettanut vaikka olin vannonut ettei sitä mulle tule kun se on nyt niin in.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kivoja haaveita, itsekin oon jo pitkään haaveskellut niin DLM-pöydästä kuin Milk-valaisimestakin! :) DLM:ää yritin promota meidän alaterassin pikkupöydäksi jo kesällä, mutta tuo mies ei tykännyt siitä, phöh :P

  Myös itse sitä mieluummin hankkisi kotiin jotain uutta ja erilaista, mutta meilläkin tuppaa löytymään kotoa paljon sellaisia "pinnalla" olevia juttuja. Samankaltaisuuksia bongaa kuitenkin useimmiten vain blogimaailmasta, sillä sukulaisilla ja kavereilla on niin erilaiset sisustustyylit, ettei "oikeassa elämässä" pääse kyllästymään, heh :) Kunpa olisi aikaa ja silmää kierrellä vanhan tavaran liikkeitä tai kirppareita, tai vaikkapa tuunata itse, mutta kun molempia tuppaa multa vähän puuttumaan :)

  VastaaPoista
 5. Palaan todella vanhaan postaukseesi :-) Muistatko mistä olet ostanut sitä kaunista DC fix tarraa joka on keittiön tasossa? Tarkoitus olisi alkaa muokkaa keittiöön uutta ilmettä ja tuo on super hieno :-)

  VastaaPoista
 6. Keittiön tasossa ollut dc-fix oli myös bauhausista. Meillä on kaikki ollut ostettu sieltä, kiiltävää valkoista ja mustaa, matta valkoista ja vielä mustaa puujäljitelmääkin on tullut käytettyä, siellä on tosi laaja valikoima :)

  VastaaPoista
 7. Hyviä haaveita! Se on kyllä parasta kun on nainen ja voi ihan hyvällä omalla tunnolla muuttaa mielensä - vaikka parikin kertaa päivässä :D

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.