2/11/2015

Olinko eka?

joka tappoi huonekuusen?


Ensin se vaikutti kuivalta. Vähän kastelin. Ja kun se yhä näytti tuupertuneelta kastelin lisää. Ja sitten se varmaan hukkui?!?!? Vai kerkesiköhän se kuivua kuoliaaksi jo sitä ennen....

No pitää antaa sille vielä vähä elinaikaa, ei antaa likaa vettä, mutta ei anna kuivuakaan? Huoneilmakaan ei saisi olla kovin lämmin, vai miten se meni?9 kommenttia:

 1. Hups! Kylläpä se näyttää reppanalta :D Kyllähän se siitä voi vielä piristyä! Tsemppiä teille :) Mä ja mun kuusi jatketaan vielä toistaiseksi yhteiseloa, heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä piristyy, todennäköisesti ei :D Ei vaan viitsi kovin kauaa katsoa tuollaista raukkaparkaa :)

   Poista
 2. Et ole ainoa, meidän huonekuusi näyttää melko samalta :D

  VastaaPoista
 3. Mä onnistui tuossa samassa hommassa viime talvena! :( Meidän yhteiselo loppui silloin helmikuun alkupuolella myös. Hetkessä meni aivan ruskeaksi! :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei, mä luin jostain, että huonekuusi tarvii vain vähän vettä.

  VastaaPoista
 5. Täällä kävi samoin! :'-D Aikani katselin, mutta lopulta nakkasin menemään.. :-)

  VastaaPoista
 6. Mun kuusi on vasta matkalla tohon tilaan :) Löysin tosin maanantaina isomman käytetyn huonekuusen vitosella, joka on toistaiseksi elämänsä kunnossa. Katsotaan, selviävätkö molemmat keväästä :)

  VastaaPoista
 7. Heh, minä saan yleensä tapettua kaikki viherkasvit, jos ne eivät ole sellaisia jotka viihtyvät suurinpiirtein aavikolla :D Minulla on blogissani sinulle haaste! ;)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.