2/02/2015

Vaaleaa puuta keittiössä
Soittaa musiikkia, lataa, herättää, kertoo aikaa ja näyttää hyvältä, voiko sitä enempää toivoakaan?


Meillä on keittiössä pieniä vaaleaa puuta olevia yksityiskohtia, niin kuin monella muullakin tällä hetkellä. Yksi esine on Olixar lataava kaiutin, joka toimii kellona ja herätyskellona lisäksi näyttää lämpötilaa. Kuten kuuluu sanoa  - eikä siinä vielä kaikki - se myös soittaa musiikkia bluetoothin kautta esimerkiksi kännykästä. Minun iPhone 4S:n kanssa laite on yhteensopiva ja musiikin saa kuulumaan kaiuttimeen. Ja hyvin kuuluukin, varsinkin bassot on ihan toista luokkaa mitä iPhonesta suoraan kuunneltuna. Lisäksi laitteesta voi vaihtaa kappaletta ja säätää äänenvoimakkuutta sekä mikrofonin kautta puhua handsfree puheluita (jota tosin en ole kokeillut). Laitteen päällä voi ladata puhelimen langattomasti. Minä olen aika hajamielinen ja kännykkä on usein hukassa tai akku loppuneena, joten lataus mahdollisuus langattomana on todella kätevä..(kuka on keksinyt että iPhonen laturin johto on niin lyhyt?!)
Minulla on aika laaja musiikkimaku ja tällä hetkellä voisin kuunnella Jari Sillanpään - Sinä ansaitset kultaa sekä Gwen Stefanin Baby don't lie - kappaleita koko ajan. Näistä viimeinen on meidän tyttöjenkin suosikki, mutta silloin laulun nimi on pepedoo.


Herätyskello toimintoa ajatellen laite olisi paras ja ehkä tarkoitettukin makkariin, mutta mielestäni se menee hyvin myös keittiössä. Silloin ei kyllä herätystä voi käyttää, eihän silloin voisi torkuttaa! 

Lyhyehkön käytön perusteella olen kyllä ollut tyytyväinen tuotteeseen ja sen ulkonäköön, kiitos mobilefun-nettikaupalle yhteistyöstä.


Mukavaa viikon aloitusta!16 kommenttia:

 1. Heiiii, ihana! Meillekin tuollainen. Vanha omenasoitin on yhteensopiva vain vanhat iPodin kanssa ja mikäs siinä, mutta jos haluaisi laittaa luurista soimaan.... Tää kävis kivasti myös meidän keittiöön, tykkään mä. Kiitti vinkistä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen pudonnut niin kärryiltä musiikki/puhelin/bluetooth tekniikoissa, että minulle on kaikki aivan WAU :D

   Poista
 2. Näyttääpäs todella tyylikkäältä :)

  VastaaPoista
 3. Toiii on kyllä tosi tyylikäs, tykkään! :) Meillä on vähän vastaavassa käytössä tivoli audio, ja tykkään kyllä kovin siitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tivoli audio on kyllä monilla ja varmasti laadukas, ja sekin on kyllä nätin näköinen. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, minä ihastuin kyllä tähän. Ja musiikki erityisesti kuuluu hyvin. ::)

   Poista
 5. Ohhoh mikä monipuolinen laite. Ja vielä nättikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on nimenomaan monipuolinen, en edes tiennyt että tällaisia on saatavilla :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.