2/18/2015

NeljännetNeljännet pöllölapaset kudoin joulun aikaan. Aiemmat lapaset oli punaiset päinvastaisilla väreillä, siniset ja miesten kokoiset mustat lapaset. Ohje on Horatio and Oren, maksullinen ohje Ravelrystä, maksaa muistaakseni muutaman euron, alle kympin kuitenkin.

Kuvio on tosi kiva kutoa, niin kuin huomaa, 8 lapasta samalla kuviolla taitaa olla ennätys. Lapasista tulee myös lämpimät, kun toinen lanka kulkee mukana kokoajan. Yksinkertaisista lapasista tuulee niin paljon läpi, että niillä ei oikein tarkene pakkasessa.Näitä varmasti tulee tehtyä vielä muutamat. Kerroinko jo että kuvio tulee tosi nopeaa, kun sitä pitää joka rivillä seurata...
 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Hauskalta näyttävät! Mulla on nyt ollu käsityöinspis kateissa, katotaan millon taas syttyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se sitten kun alkaa lumet sulamaan :D juuri kun ei olisi enää tarvetta lämpimille vaatteille :)

   Poista
 2. Onpa ihanat. Mikähän juttu noissa pöllöissäkin mua viehättää :) En kyllä itse moiseen hommaan ryhtyisi, vaikka ne kauniit ovatkin. Joskus täytyy vaan reilusti myöntää, että kun ei osaa, niin ei osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti tulee sanottua että kokeile vaan jotain niin sitten kun onnistuu niin tiedä vaikka innostuisit. Mutta onhan se totta, että kaikkein ei tarvitse tehdä/osata kaikkea. Haluaisin itse osata tehdä hienoja täytekakkuja ja koristeita, mutta ei riitä taidot eikä hermot eikä kiinnostus :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.