2/08/2015

Kevätsiivous nro 1.

Tein tänään kevätsiivouksen! Tai ehkä se oli niistä ensimmäinen, seuraavat sisältää myöhemmin myös ikkunoiden pesun..
 
Vaihdettiin huoneiden paikkoja, meidän makkari meni työhuoneeseen ja päinvastoin. Huoneiden vaihdon yhteydessä saa siivottua ihan kunnolla ja jonkun kalusteen takaa löytyy jättipölypalloja. Nyt ns. ylimääräinen huone on olohuoneen vieressä. Halusin että makuuhuoneen seinä ei olisi tuo tiiliseinä ja toisekseen, ehkä ylimääräinen huone pysyy paremmin siistinä, kun se on näkyvämmällä paikalla olohuoneen vieressä. Nyt sinne on ollut tapana viedä tyhjät pahvilaatikot jotka odottaa roskiksille menoa ja muuta ylimääräistä jonka olemassaolo kuitenkin ärsyttää. Nyt makuuhuone on ihan mini, eikä sinne mahdu muuta kuin sänky, ja työhuone vuorostaan on tilava ja tuntuu nyt avaralta.(aika sekavaa :D)

 


Tähän niin sanottuun ylimääräiseen huoneeseen jätin sängynpäädyn työpöydän taakse! Siihen voi sopivasti laittaa muutamia kansioita ja tauluja ja muutenkin se tuo hiukan väriä valkoiseen huoneeseen. Eikä siitä edes hoksaa heti, että se on sängynpääty.

Muuten huoneen tavarat säilyikin entisellään. Yhdelle seinälle laitoin hyllyn kansioille ja kirjoille.
 
Tykkään kyllä tästä muutoksesta, sillä makuuhuone sai vähän tunnelmaa tummemmasta seinästä, ja toisaalta työtilasta tuli selkeämpi ja siistimpi. Kaiken lisäksi muutos oli ilmainen. Tosin nyt tekisi mieli ostaa jotain pikkukrääsää työpöydälle.
Nyt ei auta kuin lähteä nukkumaan uuteen makuuhuoneeseen.
 
Mukavaa viikonaloitusta!
 
 
 

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana työhuone. Katseeni kiinnittyi heti tuohon vanerijuttuun enkä tajunnut että se on sängynpääty. Ajattelin, että olette rakentaneet varta vasten tuollaisen säilytyssysteemin. Tykkään kaikesta <3

  VastaaPoista
 2. Tuo seinähylly on todella kaunis ja erityisesti kun se näkyy olohuoneeseen. :)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs todella kivalta uudistunut työhuone :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis ja hyvännäköinen työhuone. Tuo hyllykkö on upea! :)

  VastaaPoista
 5. Hieno kontrasti syntyy noiden tilojen välille! Että mä tykkään tuosta tiiliseinästä. Se on ihan täydellinen pari vaalean puun kanssa!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan ja raikkaan näköistä! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihan huikean hieno idea toi sängynpääty. Ja tuo Brukan hylly; ai että, miten mä aina kuolaan sitä :)

  VastaaPoista
 8. Raikas muutos! En edes hoksannut edes, että toi on se sängynpääty. Ajattelin, että ootte teettänyt vanerilevyn vartavasten pöydän taa. Hyvältä näyttää ja niinhän se on, että eihän makkari tarviikaan juuri, kun tilan sängylle. Meillä ei siellä ainakaan muuten paljon hengailla.

  VastaaPoista
 9. Siis miksi mä en oo tajunnut tota, että muuten aika rumaan Ikean sängynpäätyyn vois laittaa vanerin?! Saatan kopsata idean tässä vielä. ;) Lisäksi toi metallinen seinähylly näyttää ihan törkeen hyvältä.

  VastaaPoista
 10. Todella hyvältä näyttää muutos ja tosi hieno idea tuo vaneri tuohon sängynpäätyyn. Se tuo mukavasti säilytys- ja vähän hyllytilaa :)

  VastaaPoista
 11. Todella kivan näköinen huone. Upea muutos! :)

  VastaaPoista
 12. Meillä on makkarissa sängynpäätynä juurikin samanlainen setti kun teillä nyt tuon pöydän takana, sängynpääty ja vanerilevy siinä päällä. :)

  VastaaPoista
 13. Upean näköistä! Tykkään tosi paljon tuosta vanerilevystä. Se antaa just sen pienen särmän tilaan :)

  VastaaPoista
 14. Kiva muutos ja vaihtelu virkistää. 😊

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.