2/15/2015

Mitä tapahtui makuuhuoneelle?


Kun työhuone ja makuuhuone vaihtoivat paikkaa, koki makkarikin pienen muutoksen. Suurin muutos tuli takana olevan seinän avulla. Seinä on maalattu samalla maalilla millä olohuoneen seinäkin on  maalattu eli Bloom mineraalimaalilla. Muuten mennään aikalailla samoilla kalusteilla mitä aiemminkin. Haaveena on joskus saada oikein muhkea sänky, ehkä ne petauksetkin olisi sitten muhkeampia, sillä meidän sänkyyn tuntuu aivan toivottamalta saada muhkeita petauksia ellei pistä muutamia lisäpeittoja päiväpeitteen alle.

Toiselle puolelle sänkyä voisi kehitellä jonkinlaisen yöpöydän, ehkä seinään kiinnitettävän laatikon tai tason.

 Kyllä täällä huoneessa on unet maistunut!
 
 
Huomiseen!


16 kommenttia:

 1. voi että varmasti unet maistuu, niin kotoisa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Huone on niin pieni, että kotoista ainakin on :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva juttu :) Nähdäänkö me viikonloppuna rehveillä, oletko tulossa ?

   Poista
 3. Sinä se oot kyllä semmoinen tehopakkaus, että oksat pois! Mä sain (vihdoin) maalattua vierashuoneen puolitoista viikkoa sitten ja edelleen pähkään ja pähkään, että mitä sinne raaskii uuteen maalipintaan laittaa seinille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se se on, kun ensin hioo ja tasoittaa seinää sata vuotta, niin sitten ei raski reiittää enää uudelleen! Meillä käy aina vähän niin että vanhoihin nauloihin vetelen taulut seinään ja sen seurauksena taulut on himppasen väärillä paikoilla, mutta kun ei viitsi niin kauheasti uusia reikiä tehdä :D

   Poista
 4. Nättiä <3 leppoisaa maanantaita :)

  VastaaPoista
 5. NO VAUDE! Ihan mielettömän kiva kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaima :) Tähän huoneeseen ei muuta mahdukaan, mutta eihän sitä makkarissa oleskellakaan ! Verhot pitäisi laittaa, mutta ensin pitäisi asentaa verhotangot, vastahan tuo reilu vuosi sitten putkiremontti loppui??!?!!

   Poista
 6. Todella kivan näköinen ja kyllähän tuolla uni varmasti maistuu!
  Tästä sain idean että olisi kiva kokeilla tuota mineraalimaalia meidänkin makkariin. Kun vaan saisi miehen innostumaan remontista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mineraalimaali oli tosi helppo maalattava ja mikä parasta sitä saa Limingantullin prismasta eikä tarvitse tilailla esim netistä niin kuin kalkkimaalia :)

   Poista
 7. Ihana ja kodikas :) Tulehan käymään vastavierailulla :)

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Vanha postaus jo kun ekaa kertaa eksyin blogiisi. Heti piti selata kaikki postaukset. Nättiä. Olisi kiva tietää mitä ovat nämä "tyttö-julisteet"? :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.