2/22/2015

Lauantaina tavattiinTapasimme lauantaina Oulun seudulla asuvien lifestyle- ja sisustusbloggaajien kanssa. Tällä kertaa kokoonnuimme All I ever wanted is here-blogia pitävän Karlan luo. Kaiken kaikkiaan meitä oli 16, aika iso porukka ja monta kameraa, innokasta sisustajaa ja bloggaajaa samassa paikkaa.

Tässä vielä mukana olleet blogit:

At home
Valkoista Harmoniaa
Valkoisen kartanon elämää
Varvikossa
Vinttikissa
Täyttä Elämää
All i ever wanted is here
Valkoista ja Kiekuraa
2 x ILO = kaksinkertainen ilo
La Dolce Vita
Materian taju
Elämää tuomipellon laidalla
Kootut murut
Kolmen Karuselli - Carouselia

Monta tuttua kasvoa oli jo aiemmista tapaamisista, mutta monta uuttakin tuttavuutta tuli. Oli kiva tavata! :)
70-lukulainen koti oli aivan ihana, minä nimittäin olen ihastunut näihin 70-luvun taloihin. Niissä on yleensä mukavat pohjaratkaisut ja isot ikkunat. Täällä kodissa on jätetty sopivassa suhteessa alkuperäistä näkyviin, mutta sekaan saatu kivasti muun muassa moderni keittiö. Tykkään tosi paljon. Toivottavasti löydämme joskus itsekin jonkun seitkytlukulaisen terveen ja potentiaalisen kodin jonka voi remppailla mieleiseksi, jättäen kuitenkin osan vanhaa näkyviin.
 Me jäädään huomiseksi parantelemaan flunssaa kotiin. Pienin on nyt uudelleen kuumeessa, eskari oli välissä ja nyt itsellänikin on vähän kuumetta ja vetämätön olo. Me ei yleensä koskaan sairasteta, joten tämä on ihan uutta, että jään koulustakin pois flunssaisten lasten takia. No lyheneepä raskas viikko yhdellä päivällä.


6 kommenttia:

 1. Oli kyllä mukava nähdä eilen! Pikaista paranemista sinne! Mullahan oli kans tällä viikolla kuumetta yhtenä yönä, ekaa kertaa kymmeneen vuoteen. Tosi äkästä tautia tuntuu olevan liikkeellä, toivottavasti minä en sitä sinuun tartuttanut. Itsellä nimittäin nyt taas uudestaan tosi flunssainen olo. Töihin on kuitenkin pakko päästä huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tartuttanut :) Meillä oli pienin aiemmin sairas, ja loppuviikosta tuli isosisko kuumeeseen. Nyt sitten eilen illalla pienin uudelleen, ja minä tänään, onneksi itse vain ministi (ainakin vielä), niin jaksaa muita hoitaa! :)

   Poista
 2. Oli todella kiva nähdä taas! <3 Toivottavasti tavataan pian uudestaan :)

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva tavata, harmi vain, että aika menee niin nopeasti ja jututettavia on niin paljon... :) No, seuraavaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
 4. Mukava lauantaipäivä ja paljon uusia tuttavuuksia :)! Oli mukava tavata sinutkin ja toivottavasti nähdään seuraavasakin blogitapaamisessa :)! Teidän sisustustyyliin passaisi kyllä hyvin juuri tuollainen 70 -lukulainen talo, mutta teidän nykyinenkin vaikuttaa (mitä nyt olen blogiasi ehtinyt seurailemaan) tosi kauniilta ja persoonalliselta :)!

  VastaaPoista
 5. Oi, onpas teillä ollut ihana päivä ☺

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.