11/29/2014

Seuraava muutoskohde?

Sanokaa te mitä sanotte, mutta minnuun ei uppoa tiiliseinät ollenkaan. Ehkä jos jossain modernissa kohteessa on pieni punainen ja rosoinen tiiliseinä tuomassa kontrastia niin se olisi hieno tai se että tällainen 70-luvun talo olisi muutenkin jätetty seitkytlukulaiseksi ja kalusteina olisi suomalaista ajatonta kalustetta. Mutta ei, kun se on meidän makkari, johon haluan esimerkiksi tummalla seinällä tunnelmaa tai vaikkapa tapetin. Jos meillä olisi gyproc-levyjä jemmassa, taitaisin asentaa ne paikoilleen. ;) Ja jäisihän meille vielä yksi iso tiiliseinä lastenhuoneeseen...

Huoneessa kun on ovi, liukuovi, ikkunaseinä ja vaatekaapit, ei huoneeseen mahdu oikeastaan muuta kuin sänky ja yöpöydät. Senkin takia ainut kokonainen seinä on tärkeä osa tuomassa tunnelmaa ja ylipäätään yhtään mitään sisustuksellista. Ja saahan ne levyt pois, jos joku tiiliseinän välttämättä haluaa kaivaa esiin?


10 kommenttia:

 1. Meillä on samanlaiset tiiliseinät. ;) Eikä muuten uppoa yhtään. Inhoan näitä. Olisivat vaikka perus valkoiset seinät mutta eiii. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, meillä sentään on vain kaksi seinää, tavallaan huoneistojen välinen seinä, mutta silti :/

   Poista
 2. Harmi, pakko sanoa kuitenkin, että mun silmään taas tiiliseinä näyttää täydelliseltä parilta vanerisen sängynpäädyn kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, periaatteessa juuri vaneripäädyn kanssa näyttää hyvältä, mutta vaatisi uutta muhkeampaa sänkyä ja paksusti verhoa ja jotain muuta pehmiketta lisää :D

   Poista
 3. Meillä tuo sama lattiavalaisin olohuoneessa ja olen viime aikoina miettinyt sitä makuuhuoneeseen. Ja tuossahan se nyt makuuhuoneessa ja ainakin teillä näyttää hyvältä :) Ja tiiliseinälle peukku ylös, vaikka ymmärrän kyllä miksi et pidä siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sopii makkariinkin, meillä oli välillä keittiönpöydän valaisimenakin. :) Lamppuhan ei ole edes kovin vanha, ehkä jotain 1v.-1,5 vuotta ollut mutta olen aivan kyllästynyt siihen, sen takia se on joutunut makkariin :D En raski siitä luopuakaan kun se on kuitenkin näyttävä suhteessa kuinka edullinen se on ollut :)

   Poista
 4. Upea koko kokonaisuus seinällä tiiliseinää myöten, tykkään. Hieno kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasta löytyykin oikeastaan kaikki, mitä huoneesta löytyy :D

   Poista
 5. Meilläkin on Suomen kodissa samanlaiset tiiliseinät ja kyllähän ne aika lailla rajoittavat sisustaessa. Itse tuskailin esim. taulujen ripustamisen kanssa kun tiiliviivat kertovat tasan tarkkaan, missä suhteessa taulut ovat toisiinsa. Meidän remppamies vinkkasi, että seinät voisi kyllä tasoittaa sileiksi, mutta emme halunneet lähteä siihenkään, kun tiiliseinät kuuluvat kuitenkin 70-luvun tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kaiken ripustaminen on muutenkin niin hankalaa kun pitää olla proput sun muut ja ei voi tehdä "mihin sattuun" reikiä kun ne näkyy sitten niin paljon. Se on totta että ei haluaisi niitä kokonaan tasoittaa että niitä ei voi halutessa ottaa esille.. Meillä on naapurissa keittiönseinä tiiliseinää ja siinä se on kaunis ja luo tosiaan sitä tunnelmaa ihan eri tavalla! Ehkä se on vaan se, että makkarissa haluaisin olevan enemmän pehmeää tunnelmaa, jota saisi uuden värisellä seinällä hyvin.. :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.