11/02/2014

Kylmästä lämpimään

Taas vei kiireinen viikko mennessään ja nyt sunnuntaina vasta ehdin kuvailemaan ja kirjoittelemaan. Meidän välitila vaihtoi nyt kuitenkin väriä, mustasta valkoiseksi ja itse kyllä tykkään vaihteeksi! Mustakin oli hieno, varsinkin kun ruokailutilan puoli seinääkin oli musta, mutta valkoisen seinän kanssa tuntuu että pöytätasoakin tuli lisää käyttöön.
 
Tuli otettua muutamia kuvia, vähän on valkotasapaino päin sanonko mitä, oli keltaisia ja sinisiä kuvia. Valot päällä niin että tulisi tunnelmallisia kuvia, on kyllä hankala ottaa. Toisaalta mielestäni muutamista kuvista tuli ihan hauskan värisiä ;)

Seinässä on lujamaalia välitilan kohdalla (tarkoitus maalata ylös asti, sillä nyt valkoiset näyttävät nyt erivärisiltä, vaikka ovatkin sama sävy), erilaiset kolmiot ja kuviot ovat kalkkimaalia (san saccaria), Tikkurilan Piazza-sävy (harmaa), sekä yksi törppö beige-harmaa-roosaa, jonka ostin ja valkoisella lantrailin sen pariksi eri sävyksi. Lisäksi seinässä on marmori dc-fixiä, jonka voi tietysti ottaa pois, kun muovit seinissä alkavat tökkiä. Muutoksen hinnaksi tuli siis lujamaali 25€ ja yksi litran maalipurkki 15 €.
Ei se valkoinenkaan mitenkään lämmin väri ole, mutta eri harmaat ja roosa tekee seinästä vähän pehmeämmän värisen ja tietysti joulu koristevalot ja taljat tekevät talvisen tunnelman.


Lopussa muutama vertailukuva.
 


9 kommenttia:

 1. Näyttää super hienolta, tykkään todella paljon :) Mikäs tuo ihana nojatuoli tuossa olkkarin puolella on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojatuoli on kaverilta ostettu joskus vuosi sitten, hän on sen verhoillut ja kunnostanut aiemmin :) vein ison valkoisen nojatuolin lastenhuoneeseen ja toin tämän tilalle:)

   Poista
 2. Hieno muutos, tykkään tästä nykyisestä enempi :)

  VastaaPoista
 3. Komppaan edellistä :) Vaikka ei entinenkään huono ollut.Tässä uudessa ehkä tunnelmaa ja lämpöä enemmän!

  VastaaPoista
 4. Ihana, sopii teille niin hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. Ohoh, kylläpä se keittiö muuttui aivan erinäköiseksi! Hienolta näyttää.

  VastaaPoista
 6. Upea! Varsinkin tuo tehosteseinä on huippu!

  VastaaPoista
 7. Musta oli kaunis, mutta niin on kyllä tämä valkoinenkin. Ja tehosteseinä on kyllä todella upea :) Sopii teille hienosti :)

  VastaaPoista
 8. Blogissani olisi sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2014/11/10-000-euroa-sisustusrahaa-haaste.html

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.