11/17/2014

KeittiössäViikonlopun siivouksen lomassa laittelin keittiötä uuteen järjestykseen. Muutamia tavaroita pois, pari tilalle. Kirpparilta löysin eurolla liitutaulu-taulun (hah, olisi kai sille parempikin nimi), jollaista olen ajatellut keittiöön. Siihen voi kirjoittaa vaikka päivän menyyn. Hemtexin vanerilaatikon, joka oli aiemmin olohuoneen seinällä, siirsin myös keittiöön. Tykkään että keittiön tasot ovat suhteellisen tyhjät, mutta on kuitenkin kätevämpää että jotkin tavarat ovat kädenulottuvilla. Ja tietysti tavaroilla saa keittiönkin kotoisammaksi.

  
Tasot tavaroilla vai ilman?

13 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ja hyvä löytö tuo liitutaulu-taulu, miksikä muuksi sitä voisikaan kutsua? :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä ikuinen kysymys, itsellä ollut aina vähän sama etten tykkää että tavaroita on kovinkaan paljoa esillä mutta käytännön syistä olen yrittänyt opetella pois siitä ja nyt meillä on kyllä pöydät täynnä tavaraa kun sitten niitä on niin helppo ottaa ja käyttää :) ps. tuo liitutaulu oli kyllä hieno löytö - tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kyllö ikuisuuskysymys ja toisaalta mielipidekin vaihtelee kausittain. Yleisesti kyllä haluan että tasoilla ei olisi liikaa tavaraa, niin helposti näyttää sotkuiselta.

   Poista
 3. Kauniita asetelmia. Tykkään siitä, että tasoilla on vähän kauniita asetelmia :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkäisin kovasti, että jotkin tavarat olisi tasoilla kauniissa asetelmissa... Meillä vaan on tosi vähän tilaa tasoilla, kun pakolliset kahvinkeitin, vedenkeitin ja soda stream vie oman tilansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pakollisia vain kahvinkeitin (jonka voisin kyllä itse laittaa kaappiin myös), eli paljon ei tule pakollisista kun mikrokin on kaapissa:)

   Poista
 5. Kyllä kauniita tavaroita täytyy pitää aina vähän esillä. Plussaa tietenkin on, jos ne ovat myös käytännöllisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän alkaa tykkäämään käytännöllisyydestä :D

   Poista
 6. Ihania kuvia ja menu kuulostaa myös todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli kyllä hyvää. Kunhan on tarpeeksi tulista:D

   Poista
 7. Kiva idea tuo Hemtexin laatikko, pitäisikö kopioida sama omaan keittiöön.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.