11/24/2014

Lempivärejä sukkiin

 
Toissa kevään minttu villitys meinaa tulla takaisin. Käsitöissä, mutta myös sisustamisessa tekisi mieli käyttää koko ajan minttua. Eri harmaan sävyjä, vaaleanpunaista, utuista persikkaa. Persikkainen lanka pitäisikin löytää. Monesti olen kokeillut vaaleanpunaista sisutuksessa, mutta koskaan se ei ole jäänyt, ja nyt tiedän syyn. Vaaleanpunainen on ollut liian - vaaleanpunainen. Sisustuksessa sen täytyy olla vanhaan roosaa, aivan hailakkaa, ei liian baby pinkkiä.
 


 

Muistaako kukaan meidän mintun väriset salmiakkikuviot seinällä? Jos meillä ei olisi näin paljon jo "seinätaidetta", tekisin ehdottomasti salmiakkikuviot uudelleen!


 

6 kommenttia:

 1. Voi kun söpöjä sukkia! ♥ Täälläkin tuli pinkkiähky, melkein kaikki tuli karsittua pois.. Ehkä taas jonain päivänä! :-D

  VastaaPoista
 2. Onpas ihania sukkia! :) Täällä kanssa pinkkiä on ruvettu vähentämään ja tyttö itsekin toivoo jo välillä muitakin värejä (äidin onneksi)!

  VastaaPoista
 3. Niin suloisia sukkia!! ♥ Voi kunpa itse osaisi tuollaisia tehdä.
  Minulla on jäänyt tuo teidän seinä syvälle mieleeni. Niin ihana ja kun kyse on yhdestä lempiväristäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun joku muukin kun minä muistaa seinän :=)Minttu on kyllä ihanaa, välillä haluan vaan mustaa ja valkoista ja välillä taas samat vårit palaavat.

   Poista
 4. Oi mitkä ihanat sukat <3 aivan juuri samat värit ovat itselläkin tällä hetkellä lähellä sydäntä :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.