11/23/2014

Majan tekijät

 
 
Ajattelin tänään ottaa muutamia kuvia kotoa. Sunnuntai on yleensä ainoa päivä, jolloin kerkeää valoisalla ottamaan kuvia. Eli kamera kuumaksi ja arkipäivien postauksiinkin kuvia. Mutta majan tekijät olivatkin minua nopeampia, ja äkkiä ruokapöydän alla oli maja ja pöydän alta se siirtyi pöydän viereen. Se siitä kuvien otosta. Tai otin sittenkin mutta ne -täydelliset- kuvat jäi taas ottamatta. Jos ei kuvassa näy jossain nurkassa maalipönttö niin sitten maja. Huoh. Tätä se elämä on :)
 Oikeastaan tummat taljat olisivat kivan näköiset ruokapöydän tuoleilla. Itseasiassa haaveilen uudesta ruokapöydästä ja tietysti samalla tuoleista!
Meillä on nyt joka nurkassa joulovalot, niistä tulee ihanaa tunnelmaa ja illan pimetessä sytytetään kaikki kynttilät.


4 kommenttia:

 1. Kaunista! ja sitähän se elämä on. Itsellä taidot ei tämän jatkuvan harmauden keskellä riitä ja tuntuu, että kaikki kuvat on ihan epätarkkoja ja ruman sävyisiä.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niiiin tutulta.

  VastaaPoista
 3. Tutun kuuloista. :D tänään kuvasin ja ahkeralla kädellä rajasin kuvia. :D Ihana kuvia olet ottanu.

  VastaaPoista
 4. Kaunis koti teillä, ja kaunis blogi sinulla :-) Uusi lukija ilmoittautuu! :-)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.