10/06/2014

Seinäkukkanen

 
Meidän olohuoneen tavarat keskittyvät vain kahdelle seinälle ja se "epätasapaino" häiritsee monesti minua. Ikkunoiden alla ei ole oikein mitään eikä tietysti kulmauksessa jossa on liukuovi makuuhuoneeseen. Nyt keksin laittaa kukan roikkumaan ikkunoiden väliin. Uudet ikkunat ovat sen verran pienemmät kuin aiemmat, että niiden väliin jaa vajaa parikymmentäsenttiä seinää, juuri sopivasti muratille ja Uashmama-pussukalle. Lisäksi kaivelin terassilta jäähyltä koivuisen penkin ikkunoiden alle. Rom... siis koristeille on nyt yksi taso enemmän, Jes.


Nämä kaksi viimeistä kuvaa on kyllä aika rumia ja rakeisia, eivätkä anna oikeuttaa ollenkaan tälle hauskuudelle.  ;)


 
 
Instagrammin seuraajat ovatkin jo nähneet tämän ja monta muuta juttua, joten kannattaa seurata instassa jos kiinnostaa nähdä arkisempia näpsittyjä kuvia.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ihana päästä ihan paikan päälle katsastelemaan teidän kotia torstaina :) Itelläkin tekis mieli keksiä seinille jotain pientä. Mies vaan aina vastustaa, se tykkää että paljaita pintoja.

  VastaaPoista
 2. Kiva idea laittaa kukka roikkumaan!

  VastaaPoista
 3. Hauska idea. Mun mielestä on vain kiva juttu, että muillakin on välillä niitä rakeisia tai hämäriä kuvia. Mä kun itse joudun taitojen puutteessa tarjoilemaan sellaisia tasaisin väliajoin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköistä! Ihana kuvakulma ja asetelma tuossa ensimmäisessä kuvassa. Muutenkin niin kivan näköistä ja kivoja postauksia täällä, kun ei ole pitkään aikaan oikein ehtinyt lukea muiden postauksia. Nyt blogissani on sinulle haaste http://athome.casablogit.fi/lue/2014/10/musta

  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää oikein kivalta, olen itsekin miettinyt kukkaa seinälle. Miten olet kiinnittänyt pussukan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin vain naulalla kiinni :D voi olla että pussiin jää reikä mutta ei minua haittaa :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.