10/04/2014

Syksyistä

 
 
Viime syksynä meillä oli sisällä aivan tosi punaisia pihlajanoksia. Nyt en ole moisia nähnyt missään, ja olinkin tuomassa keltaisia oksia kotiin, kunnes hoksasin punaiset oksat pensaassa. Ehkä niitä keltaisiakin pitää kokeilla. Pakko oli myös yksi talja ottaa kaapin kätköistä. Eiköhän sitä voi jo, kun kohta on jo joulutavaratkin kaupoissa.Tänään on ollut lämmin ja aurinkoinen päivä ulkoilla, mutta ihanan valoisa myös siivota. Viikolla on aina niin kiirus, että kunnon siivous ajoittuu nykyään viikonlopulle.


 
 
 

12 kommenttia:

 1. Meilläkin kaivettiin lampaantalja kaapista ja se toimii magneetin lailla. Oli se sitten lattialla, tai tuolilla, niin aina siihen on tunkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli myös tytöillä 2 & 5-vee hirveä kinastelu, kumpi pääsee tuolille jossa lampaantalja :)

   Poista
 2. Kaunista :) Mistä tuo hyllykkö on ostettu ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Askosta, mutta niitä ei nähtävästi enää ole siellä. Merkiltään Bruka design labyrint-hylly, ehkä netistä jostain löytyy ?!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oksat on kyllä taas mahtavan punaiset. :)

   Poista
 4. On upean väriset lehdet! Juuri katselin omia vaaleanpunaisia neilikoitani keittiön pöydällä, että ehkä hieman jotakin syksyisempää kaipaisi jo. Onneksi sitä valikoimaa on tällä hetkellä tuolla ulkona reilusti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoa kyllä löytyy, mutta on kyllä neilikatkin niin kauniita ja säilyvät pitkään.

   Poista
 5. Ihania juttuja ja niin syksyiseltä näyttää!! Kyllä luonto vaan on nyt kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnossa on kyllä nyt paljon väriä, kunhan vain sitä kiireessä muistaa katsoa "sillä silmällä " :)

   Poista
 6. Kaunista! ja kivaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.