10/02/2014

Käytävällä

 
 
 Muuton dotsit laitoin vihdoin seinälle, pienelle liitutauluseinänpätkälle käytävälle.
Välillä tekisi mieli maalata liitutaulu pois ja seinä valkoiseksi, mutta on siinä nyt sitä jotain. Mielessä on hautunut jokin seinien maalausprojekti, viime kerrasta onkin jo aikaa. Ehkä lastenhuoneeseen jotain kolmioita, useammalla värillä tai jotain piparkakkukuvioita.
 
Hain myös pallovalot lastenhuoneesta pois ja laitoin olohuoneeseen roikkumaan, pitkästä aikaa nekin on kivat! Kyllä kannattaa välillä laittaa tavaroita kaappiin tai eri huoneisiin ja samat esineet tuntuu uusilta kun laittaa ne uusiin paikkoihin esille.


12 kommenttia:

 1. Dotsit liitutauluseinällä näyttävät oikein hyvältä! Meillä on liitutaulua myös lastenhuoneessa iso pinta ja mietin, miten siihen saisi lisää ilmettä. Täytyy miettiä. Hei, millä oot maalannut tuon telkkarin takaisen seinän? Onko se kalkkimaalia? Jos, niin mikä sävy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo kalkkimaalia, San saccaria sävy. Jos nyt valitsisin niin ottaisin varmaan vähän tummemman olkkariin kun haluaisin yhteen makuuhuoneeseen tätä myös mutta sinne pitäisi olla vaaleampaa eli tätä sävyä. :) Mutta ihana tämä väri on :=)

   Poista
 2. Hei. Onko tuo pyöreä peili nahkaremmillä ja oletko mistä ostanut? Tosi ihana, haluan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili on Annon, ja köysiripustuksella, kätevä tuunaa varmasti siihen nahkaisen remmin :) kalliimpiahan on ihan valmiinakin :)

   Poista
 3. Pitäis myös useammin kierrättää tavaroita huoneista toisiin. Dotsit näyttää hyvältä just tossa liitutauluseinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sepä se, näyttää tavarat ihan eriltä eri huoneissa :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.