10/21/2014

Viisi väriä - Sinappi

Neljäs väri, Viisi väriä, Viisi päivää- haasteeseen on SINAPPI, jota jo aiemmin pohdin syksyiseksi väriksi olohuoneeseen. Annon neljän euron kaitaliinan ompelin tyynyksi, ja tekeillä on jättipaksu tyyny sinapin värissä. Sinappi on varmasti väri, joka ei pysy pitkiä aikoja meillä esillä, mutta kun tyynyt ovat itse tehdyt ja kudotut, niin niitä ei tule hävitettyä, vaan ne voi laittaa aina uudelleen esille.
 
 
Pitäisi tilailla pari uutta palloa pallovaloihin. Muutamat on kadonnut pikkukätösten jäljiltä ja muutenkaan violetit eivät oikein sovi mihinkään tällä hetkellä.
 

Minulla olisi hirveä himo vaihtaa jotain isompaa kalustetta, nojatuolia, ruokapöytää tai hankkia sohvapöytä. Tämän hetkiset kalusteet ovat olleet pitkään ja toisaalta ovat mieleisiä, joten niitä ei tarvitsisi lähteä vaihtamaan. Vaihtelu vaan virkistäisi ja tylsää ajatella että mitään ei voi vaihtaa, kun ei tarvitse. Oma hommansa on myydä jotain ns. huvikseen ja ostaa sitten kuitenkin kalliimmalla jokin uusi huonekalu, jonka funktio on kuitenkin sama kuin edellisen. Ei niin ollenkaan kestävää kehitystä, paitsi se kierrätysosio.


2 kommenttia:

  1. Sinappi on tosi kaunis väri! Ja tosiaan syksyinen. Meillä ei sinappia näy, mutta se kyllä hyvin sopisi syksyksi vaikkapa tyynyjen väriksi.

    VastaaPoista
  2. Minua nauratti kun eilen kirjoittelin noita Sinappi-tekstejä. Voisiko olla jokin vähän nätimpi nimi tälle värille :) Onko okra vähän ruskeampi vai onko se ihan tämä SINAPPI :D Tämä väri varmasti jakaa mielipiteitä, ja itsellekin tämän on varmasti vain kausiväri, syksyyn. ::)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.