10/23/2014

Pullaa ja tuoleja

Meillä on menossa parhaillaan syysloma. Ollaan vain oltu, käyty Hoplopissa, ja huomenna mennään vielä polskuttelemaan Edeniin ja viikonloppuna mummulaan Itä-Suomeen päin. Tyystin olen unohtanut että tiistaina olisi tentti. Aiheena kokoproteesioppi ja kuka ihme laittaa tentin heti loman jälkeen.

Alkuviikosta leivottiin pullaa. Eli pakastepullat pellille, päälle voisilmät ja raesokeria. Vielä kun jaksaisi kunnolla vahtia pullia uunissa, niin ei tulisi liian mustia ;)


 
 
Meillä on uudet tuolit keittiössä!
 
Tai meille uudet. Nämä ovat extemporee ostos tori.fi:stä, ku halavalla sai, ja ihan läheltä omaa kotia. Meidän vanhat Ikean tuolit on jo tosi huonot, ja ei ne ainakaan paremmaksi muuttuneet, kun vähän hioin niitä liika ja maalasin valkoiseksi. Nämä tulivat siis todellakin tarpeeseen, vaikka en ole liiemmin himoinnut wieniläistuolin tyyppisiä tuoleja.
 
No siinä ne nyt ovat. Ensin ajattelin että päällystän ne uudelleen ja ehkä maalaan, mutta ovathan ne ihan kivat tämänkin värisenä, jos tykkää. Halvoista taljoista ajattelin leikata pienemmät istuintyynyiksi, nyt ne ovat koomisen isot ja joitain peitettä nuo istuinosat vaativat.


Tuli vaan hiukka ongelmia tuo seinän kanssa. Juuri viime viikonloppuna aloin maalaamaan sitä valkoiseksi. Ja vähän testasin kalkkimaalia siihen. No harmaa ei sovi millään mustan välitilan kanssa (tulee rajaus ongelmia) ja nyt ruskeiden tuolien kanssa harmaa ei sovi minusta ollenkaan. Niin nyt en oikein tiedä maalaanko seinän valkoiseksi, harmaaksi vai takaisin mustaksi. Valkoinen tuntuu yhtäkkiä (liian) tavalliselta puolikkaan mustan seinän jälkeen. Yksi visio olisi, mutta silloin välitila pitäisi maalata valkoiseksi..Mitäs sinä sanot?
 


6 kommenttia:

 1. On teillä kaunista! :) mää en ikänä leivo pullaa, voiku sen taidon oppisin. :D Se on niin hyvää kahvin kans. :)

  VastaaPoista
 2. Niin ja aivan huikeet nuot tuolit, passaa tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä tuolilöytö! Olisin myös kotiuttanut jos kerran halvalla sai :) Me ostettiin Ikean halpoja keinotaljoja ja leikkasin ne tuoleille sopiviksi. Yhden taljan hinta oli euroissa 10,70 kun tuo kruunun kurssi on nyt ollut parempi. On pitänytkin tehdä vinkkipostaus noista taljoista, saiskohan tänään aikaiseksi.. Jämäpalat on sitten olleet sopivat palat esim sohvan käsinojille.

  VastaaPoista
 4. Tosin kaunista ja tuolit sopii teille oikein hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunista ja kotoisaa! Ja tuolit on <3

  VastaaPoista
 6. Seinä on minusta tosi hieno nykyisellään, kenelläkään ei ole samanlaista :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.