2/25/2014

Oulun seudun sisustusbloggaajien-tapaaminen

 
 
Päätimme SisustusUnelmia-blogin Johannan kanssa, että eiköhän Oulun seudulla asuvien sisustusbloggaajien olisi aika tavata jonkun kivan merkeissä. Me täältä pohjoisemmasta emme useinkaan pääse lähtemään Helsingissä pidettäviin tilaisuuksiin, ja muihin kokoontumisiin, joten pidettäisiin oma sisustuspäivä täällä.
 
Eli jos asut Oulussa/Oulun seudulla ja sinulla on sisustusblogi, vielä ehtii, joten laitathan postia suoraan Johannalle (johanna.harmainen()gmail.com) ja lähde mukaan tapaamaan muita bloggaajia! Kierrellään sisustusliikkeissä, vaihdetaan ajatuksia ja tutustutaan, ketkä siellä blogien tekstien ja kuvien takana ovatkaan. Johanna kerää tulijat samaan listaan ja on yhteydessä tarkemmasta aikataulusta. Jes, siitä tulee jännää :) Käy kurkkaamassa Sisustusunelmia- blogissa postaus samasta aiheesta!
 

 


2 kommenttia:

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.