2/20/2014

Rahaa takaisin ostoksista


Minä olen vähän laiska tutustumaan uusiin nettisivustoihin, joissa tarvitaan kirjautumisia ja ohjeiden noudattamista. Ei pysty keskittymään vapaa-ajalla yhtään sellaiseen. *Ostohyvitys-sivustosta olen kuullut aiemmin ja käynyt tutustumassakin, mutta silti en ole sitä hoksannut käyttää, kun olen nettiostoksia tehnyt. Ostohyvitys on niin kutsuttu Cashback-sivusto eli nimensä mukaisesti sivusto, jonka kautta saa rahaa takaisin tehdystä ostoksesta.

Verkkokauppoja joista Ostohyvitystä saa, on ihan uskomattoman paljon ja verkkokauppojen aihepiirit vaihtelevat laidasta laitaan. Ostohyvitys palveluun tulee rekisteröityä maksuttomasti, ja kun haluat tehdä ostoksia, kirjaudut tilillesi ja klikkaudut sivuston kautta haluamaasi verkkokauppaan ja teet ostoksen normaalisti. Ostosten teon ajaksi on hyvä sulkea muut sivustot ja tässä vaiheessa ei enää kannata mennä muille sivuille, että hyvitys varmasti kirjautuu. Adblock-asetukset pitää olla oikein (eli ts. evästeet tulee olla päällä), selainkohtaiset ohjeet voit katsoa Ostohyvityksen sivuilta. Samanaikaisesti muita alennuskoodeja ei voi käyttää.

Esimerkiksi oma tilaukseni ostohyvityspalvelun kautta Room21-kauppaan, maksoi 141€+pk. Tästä ostoksesta sain hyvitystä pikkuisen päälle 7 €. Hyvitykset maksetaan omalle tilille, kun niitä on kertynyt 15 euroa. Ja kannattaa huomioida, että voi tehdä myös pieniä ostoksia, ja huomaamattaan 15 euroa onkin kasassa. Uutta shoppausrahaa siis ;)

Lukijoilleni Ostohyvitys tarjoaa myös pientä kivaa eli kun kirjaudut palveluun tästä ja teet ensimmäisen ostoksesi, saat Fazerin suklaalevyn kaupanpäälle.

Oma kokemukseni oli myönteinen, sillä teknisesti ostos sujui yhtä helposti kuin suoraan kaupan nettisivuilta tilattaessa. Ainoa lisätyö oli ensin klikata itsensä ostohyvitys-sivuston kautta haluamaansa verkkokauppaan eli aika pieni vaiva!
Room21- sivusto kuuluu suosikkeihini, sieltä löytyy mm. &traditionin Milk-valaisin edullisimmin eli hintaan 129 € kun muualla se on päälle 160 euroa. Se ei ollut kuitenkaan ostokseni, hih.

Minun ensimmäinen valaisinhaaveeni taisi olla, niin kuin monen muunkin, Kartellin Bourgie. Siitä haaveillessani ehdin jo kyllästyä. No nyt kun se on -jo niin OUT-, voisin hommata sen! Siistiä hankkia sellainen mikä on jo menneen talven lumia. Samasta syystä tuplakupla voisi kävellä meille kotiin!*Toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi verkkopalvelun kanssa.


4 kommenttia:

 1. Heipsis! Blogissani on sinulle haaste: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2014/02/kysymyksia.html

  Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Pitää tutustua tarkemmin aiheeseen. Totta tuo, että jokin sisustustuote kokee inflaation jos sitä näkee jokapuolella. Tulee vastareaktio, ettei mulle ainakaan tuota. Mutta taas jos tykkää aidosti esim. ko valaisimesta, niin mikä ettei sitä voisi hankkia. Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hölmöä olisi jättää hankkimatta jos todella tykkää. Ja ehkä silloin kun suurin hypetys on mennyt ohi, saattaa huomata aidosti että tykkää jostain, eikä tykkää vain sen takia että sitä on nähnyt joka paikassa.

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.