2/09/2014

Lauantain myöhäisillassaMyöhäistä lauantai-iltaa!

Näin illan pimeinä tunteina kasailin vähän lennokkaamman haavekollaasin. Olen pitkään katsellut sillä silmällä Tom Dixonin kuparista pallovalaisinta, ja olenkin bongannut niitä ehkä ikkunan läpi Katri Antellilla ja ne valaisimet näytti ainakin ihan mahtavilta. Tämä vaan maksaa muutaman satasen liikaa. 

Yhden tuolihaaveen toteuttaneena tilalle tulee tietenkin toinen. Se on Dar-tuoli eli valkoinen, käsinojallinen ja metallijalkainen. Vähän vilkuilin niitä jo connox- nettikaupasta, mutta tämän tuolin toimitushinnaksi tuli 200 euroa kun taas dsr-tuolin toimitus oli ilmainen Suomeen. Käsinojallisia tuoleja en kuitenkaan haluaisi ruokapöydän ympärille, joten siihen parempi vaihtoehto olisi dsr. Meidän pitäisi hankkia uudet ruokapöydän tuolit, sillä nykyiset on tosi huonot, kuluneet, eikä jalakset pysy kireänä enää ollenkaan.

Eli vuonna 2050 meillä on Tom Dixon katossa ruokapöydän päällä (tai ehkä kaksi) ja dsr-tuolit pöydän ympärillä. Dar-tuoli olohuoneessa, beat light tall valkoisena eteisessä ja beat light fat (ei Stout niinkuin kuvassa) vaikkapas käytävällä. Sitä odotellessa. ;) No ei, vaan nautitaan nyt ensin näistä mitä jo on!Mukavaa sunnuntaita. Me mennään ekaa kertaa elokuviin kahdestaan 5-veen kanssa ja sitten vähän shoppaileen, tyttöjen juttuja siis.
10 kommenttia:

 1. Upeita haaveita! Minullakin oli yhteen aikaan haaveissa nuo dsr-tuolit. Edelleen tykkään vaikka eivät oikein enää sovi tyyliini.
  Toivottavasti teillä on hyvä leffa/shoppailureissu. :) Pitää kanssa käydä pojan kanssa sitten katsomassa se uusi Lego-elokuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisi teille ne vieläkin mutta ehkä vielä paremmin jotkut Kartellin läpinäkyvät tuolit :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onhan ne vähän nähdyt, mutta itse tykkään juuri sen mallisista ruokapöydäntuoleista, vähän niin kuin meillä nytkin on, tarpeeksi kevyet ja helposti liikuteltavat.

   Poista
 3. Hei, löysin blogiisi jonkun toisen blogilistalta. Tom Dixonin lamput ovat ihania. Itse tilasin alesta oman Dixon haaveeni eli kaksi pipe lamppua odottamaan uutta kotia. Silti haaveilen vielä muutamasta muustakin.

  Tervetuloa vastavierailulle
  http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun "kävit. Tulenkin vierailulle sinun blogiisi! :)

   Poista
 4. Moikka! Mulle on myös tänä talvena syntynyt himotus tuohon Tom Dixonin kupariseen palloon, haluaisin sen keittiön pöydän päälle. Onneksi hinta on sen verran kova, että täytyy miettiä tosi tarkkaan. Kyllästyisikö ja miten tunkkaiselta se näyttäisikään, kun meillä on alakaapit puunväriset. Kokovalkoisessa keittiössä toimisi varmasti paremmin.. Haaveita on hyvä tietenkin aina olla!:)

  VastaaPoista
 5. Minäkin haaveilen uusista tuoleista ruokapöydän ympärille, eamesin puujalallisista :) Ihana haavekollaasi sinulla! Kotiuttaisin kaikki nuo, juuri minun makuuni <3

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.