2/15/2014

Hus pois möröt
 
 
 
 
 
Voi olla, että otsikko oli vähän harhaanjohtava... 
 
Kävin hakemassa Ikeasta unelmien mattoni,  josta olen kerennyt haaveilemaan jo pidemmän aikaa! Ruskea pörrömatto (!!) pääsi ruokapöydän alta (!) eläkkeelle ja uusi ihana matto tilalle. Nyt matto sopii hyvin olohuoneeseen ja keittiöönkin hyvin. Tosi mukava kun saa tuollaisia mörköjä, kuten ruskea pörrömatto, pois kodista. Muut ostokset olivat lähinnä erilaisia tasoja/kaapistoja. Koriste-esineitä olisi niin paljon, mutta tasotilaa liian vähän, nyt on samalla sekin ongelma hoidettu vähän paremmalle tolalle.
 
Meillä on pian remonttitouhut ohi ja voin tännekin laittaa parempia kuvia, mitä kaikkea ollaan saatu aikaan. Ihan innoissani olen, on siitä niin pitkään haaveiltu!
 
Nyt toivotankin mukavaa lauantai-iltaa!

13 kommenttia:

 1. Haavehankinnat piristävät arkea kummasti pitemmän aikaa. :) Kiva tuo banneri muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta, ja kun kerkeää jostain haaveilla pidemmän aikaa niin se siten tuntuu paljon ansaitummalta kun sen viimein saa :)

   Poista
 2. Kaunis matto ja kuvissa on todella hauskat kuvakulmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, matto on ihana. Kuvio voi olla sellainen että siihen kyllästyy nopeaa mutta sitten laitetaan se lastenhuoneeseen :)

   Poista
 3. Kivan näköinen matto ja hedelmä kulho, raikas ilme. Hyvät kuvakulmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sullakin oli kivat päivän asu kuvat, en saanut silloin kommentoitua kun luin ! :)

   Poista
 4. Se tunne on niiin ihana kun saa jonkun kauan "haitanneen" asian vihdoin pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se juuri!! meillä alkaa olemaan pikkuhiljaa kaikki pakolliset häiritsevät jutut pois. Mutta on niitä pitkään ollutkin. Aina jotain sellaista mikä on vaan tullut muutosta toiseen mukana paremman puutteessa..Tai itseasiassa juuri tänään huomasin että leipalautaset en järkyttävää eriparia, miehen poikamiesajoilta puolet jne. eli ehkä ne pitäisi päivittää seuraavaksi ;D

   Poista
 5. Meillä on sama matto :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa loppuiltaa! :) Matto on kiva, vaikka tätäkin aika paljon jo näkee, mutta kukapa ei ostaisi näin hienoa ja kokoonsa nähden edullista mattoa, jos tykkään musta valkoisesta ?! :)

   Poista
 6. Ihana matto! Mutta milloin olet päässyt eroon mosaiikkiparketista, en löydä tätä vaihetta äkkiseltään? Nim. Mosaiikki vilistää silmissä täällä vielä hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aika tarkkasilmäinen olit :D Meillä on parhaillaan mosaiikinpiilotusopetaatiot käynnissä, voiton puolella ollaan jo laminaatin laitossa :)

   Poista
 7. Tuo matto on teille aivan täydellinen! :) Nappivalinta.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.