2/12/2014

Jotain valmista

Annon kori ja tyynyliina 
 
Joskus syksyllä aloittelin innoissani tekemään siksak-torkkupeittoa. Tein sen tähän mittaan jo silloin syksyllä ja kuvittelin jatkavani sitä vielä pidemmäksi. Nyt kun tekeminen oli pikkasen jäänyt, päättelin viltin ja se on nyt sellainen kun on, vähän lyhempi kuin oli tarkoitus, mutta valmis kuitenkin!
 
Viltin ohje suurinpiirtein tämä.


Nyt vuorossa olisi uudessa Novitan lehdessä oleva Saana ja Olli- koristetyyny. Minulla on paha tapa esitellä aina keskeneräisiä töitä ja suunnitelmia, mutta  langat vaan on niin herkullisia kuvauskohteita :) Aloitettukin jo on!


Lehti - Novita5 kommenttia:

  1. Kaunis viltti. Itsekin olen monesti suunnitellut mutta lankoihin menisi aika paljon rahaa :) Paljonko sulla kului lankaa ja mistä langasta teit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tein isoveljestä viltin, mutta ostin aina kauppareissulla muutaman kerän joten en osaa sanoa montako meni :/ En katsonut mitään värikoodeja vaan ostin vaan aina vähitellen langat ja luotin siihen että mahdollisia eri erien värieroja ei näy ja että langat musta ja luonnonvalkoinen pysyvät valikoimissa! :)

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.