2/06/2014

Kohti viikonloppua


Pitkästä aikaa tartuin kameraan, tälläkin kertaa ruuan laiton lomassa. Meillä on muuten uusi ruokailutilan valaisin. Tai eihän se uusi ole, vaan olohuoneesta lainassa oleva lattiavalaisin. Toimii hyvin pöydänkin päällä. Kohta voisikin heittää taljat ja turkikset kaapinperälle ja kaivella tilalle jotain keväistä. Tosin, enkö aikonut pitäytyä valkoisessa ja mustassa!

Tarkoitus oli kirjoittaa maljakoista. Minusta maljakoita ei tarvitse olla kovin montaa, sillä suurin osa niistä lojuisi turhaan kaapissa, mutta meidän maljakkovalikoima on vähän liiankin suppea. Tilasinkin uuden maljakon, jonka pitäisi saapua parin viikon sisään, eli sopivasti kevään tulppaaneille. Kirkas aaltomaljakko olisi perushyvä maljakko, joka pitää joskus hankkia, sillä siinä kukat pääsee olemaan nätisti levällään, kun taas meidän nykyisissä maljakoissa kukat on aivan supussa. 

Meillä on taas vähän remontoitu, joten aikaa ei ole oikein ollut muuta harrastella, kai remontoimistakin voi jo harrastukseksi sanota ;) Viikonloppuna pitää päästä toteuttamaan vihdoin koristetyynyä, joka on ollut mielessä niin pitkään. Tarkoitus olisi painaa kuvioita, mustaa valkoiselle kankaalle, mutta synkistä väreistä huolimatta, jotain söpöä!
6 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy kirkas aalto ja se on kyllä kaunis varsinkin tulppaaneille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kaunis, vaikka paljon nähty onkin. Eli ei voi muuta sanoa kuin että on sopivasti muotoiltu kun ei kyllästy :)

   Poista
 2. Kivasti sopii valaisin myös ruokapöydän ylle. Kaunis kimppu tulppaaneja. Laitoin tänään myös kimpun valkoisia maljaan/cooleriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun taas voi ostaa tulppaaneja. Tulppaaneja osta, ruusuja esim ei tule ostettua koskaan!

   Poista
 3. Voi kun teillä on ihanan näköistä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.