11/26/2012

Lastenhuoneesta enemmän kuvia

 
Muutamalle lukijalle lupasin lastenhuoneesta ja lattiasta enemmän kuvia. Tässäpä siis tulee.
 
Kuvat on otettu silloin kun remontti valmistui, joten seinillä ei vielä ole mitään hyllyjä. Myös lisää säilytystilaa tarvitaan.
 
Vaaleanpunaisesssa seinässä on käytetty lisäksi Tikkurilan Stardust hopeaa "hile" maalia. Kuvassa se ei näy, mutta luonnossa se kimaltelee aina jostain kohtaa, riippuen siitä mistä päin katsoo.
 




















 Tässä vielä muutama kuva pari tuntia sen jälkeen kun oltiin otettu kuvia.









Ennen-jälkeen kuvien rakastajana laitan vielä -ennen- kuvan meidän omilla tavaroilla kun  seiniä on alettu jo maalaamaan ja tavarat on pikkasen levällään. Tuleepa vähän enemmän kontrastia ;)



6 kommenttia:

 1. Löysin blogiisi ihanan White Dream Home blogin kautta ja teillä on kyllä upea koti! Itsekin olen melko tuore bloggailija ja heinäkuussa ensimmäiseen omaan asuntoon muuttanut, joten kiva löytää kohtalontovereita ihanien blogien kautta. Jään varmasti lukijaksesi!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä näyttää kauniilta! Tuo lattia on kyllä todella hyvä, tykkään kovasti tuosta harmaasta. Aikamoinen muutos aiempaan. :)

  Saat minulta muuten taasen haasteen eli Joululahjatoive-haasteen. :))

  VastaaPoista
 3. Jossu - Voi kiitos. Ja onnea omasta kodista, me ollaankin sitten muutettu samaan aikaan, mekin muutettiin tähän heinkuussa. Pitääpä tulla kurkkiman sinunkin blogiisi. :)

  Pöppis- Kiitos haasteesta, se vaikuttikin tosi kivalta ja teen sen ihan piakkoin, joululahjatoiveita kyllä olisi, mutta tyydyn kyllä vähempäänkin :)

  VastaaPoista
 4. Vau, mikä muutos! Tuo pitsinen matto on aivan mielettömän suloinen. :) Ihanaa, että huoneen asukitkin selvästi viihtyvät huoneessaan. ;)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana lastenhuone! Ja tuo valkoinen matto on todella nätti. :) Mistä se mahtaa olla peräisin?

  VastaaPoista
 6. Sarafina- Maton olen itse virkannut matonkuteesta. Ohje löytyy kauhavan kangasaitan sivuilta eli kangasaitta.fi :) Ohjeen nimi on Juhannusruusu :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.