11/05/2012

Lastenhuoneeseen kurkkaus

Kurkataan ensin yhden kuvan verran lastenhuoneeseen Ennen-jälkeen kuvalla.
 
Ennen kuva on se, mikä oli asuntoilmoituksessa kun ostimme asunnon. Tässä ennen-jälkeen kuvassa siis ei ole kyse siitä, että jälkeen kuva olisi poikkeuksetta parempi, se on vain meidän näköisempi ja minusta on aina ihan huippua katsoa, miten joku paikka muuttuu ihan radikaalisti.
 
 

kuvaO20

 
Tiedän että monet tykkää värikkäistä lastenhuoneista, mutta minusta huoneen ei ole pakko olla niin värikäs, kyllä sitä väriä leluista tulee, saatte nähdä vähän myöhemmin ;) Nyt huoneeseen ajattelin tuoda väriä niillä "Paul serkun valoilla" ja valitsen pallojen väreiksi jotain ihan muuta mitä aluksi ajattelin. Aluksi siis tietysti ajattelin vaaleanpunaista, valkoista ja ehkä pinkkiä tai harmaata.

6 kommenttia:

 1. Paaaaaljon kauniimpi huone nyt :) Siis minun mielestä :) Sievä on aikasempiki ja varmasti on lapsi viihtyny tuossaki huoneessa hyvin :)
  Juu, ei lastenhuoneitten tarvi aina olla kirjavan värisiä, leluissa on sitä väriä niinku sanoikki :) Lapsiki kaipaa rauhallisuutta niin hyvin toimii vaalea huone lapsellaki :)
  Mukavaa alkuviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä,eihän ne lapset huomaa että sopiipas seinän sävy hyvin koristeihin ;) Meilläkin monesti leikitään olkkarissa ja huone on vain nukkumispaikkana.. tuonne vielä kun laitetaan nukenvaunut ja hellankin voisi leikkimökistä hakea. Seinille myös jotain! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan näköinen huone!:)

  VastaaPoista
 4. Ippeike - Minustakin on nyt kiva, vieläkun saadaan kaikkea pikkusälää seinille ja säilytystilaa lisää, hyllyjä ym.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana ja raikas tuli lastenhuoneesta. Ja lattiavalinta on ihan täydellinen. :)

  VastaaPoista
 6. Upea muutos!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.