11/27/2012

Oi (huone)kuusipuu


Meillekin tuli Prismasta huonekuusi. Se on ihanan pehmeä ja toivotaan että se säilyisi jouluun saakka. Ruukun ympärille laitoin vanhan lahjapaperipussin ja juuttinarua.


Musta tähti on Clas Ohlsonilta ja laitettu vanhaan pöytälampun jalkaan kiinni. Nerokasta. Joulun jälkeen tähti pois ja vanha varjostin tilalle.

Minä lähden nyt saunaan ja sen jälkeen juon kupillisen glögiä  <3
 
Mikä on sinun lempi glögi?
 
 

6 kommenttia:


 1. ihana huonekuusi, mitä maksoi Prismassa?

  VastaaPoista
 2. Ihana idea toi joulutähti lampunjalkaan! Itse en ole oikein paperitähti-ihminen, mutta toi musta tähti miellyttää kyllä meikäläisenkin silmää :) Ei ole niin perinteisen jouluinen, mutta luo kivaa tunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Hanna - taisi olla jotain 17-18 euroa. Sinänsä aika kallis jos kuolee heti ;)

  Jossu - juu sieltä Clasulta vosi ostaa sen jalankin mutta mitäpä turhaa kun sen voi laittaa jo olemassa olevaankin :) Minä olen kyllä paperitähti-ihminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekuusen pitäs kyllä kestää pitkään jos muistaa hoitaa vaan :) tosi nätti sen on!

   Poista
 4. Mä meinasin kotiuttaa Prismasta sypressin, mutta maltoin vielä mieleni :)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea laittaa tähti lampunjalkaan, taidan kokeilla itsekkin. Taisin tässä kiireessä ihan unohtaa kiittää, kiitos ihana on, taidan ostaa kaveriksi toisen.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.