11/07/2012

LattiaHoksasitteko jo kumpaan lattiaan päädyimme? No siihen tummempaan eli Parador light grey oak.
 
Siis oikeasti ostimme ensin ne valkoiset ja katselin paketteja viikon lastenhuoneen lattialla ja sitten kävimme vaihtamassa! Piti kyllä olla hyvät perustelut, että kukaan lähti minulle kaveriksi kantamaan ja vaihtamaan paketteja. Mutta ainahan nainen saa muuttaa mieltään. Arctic pine oli kyllä nättiä, siinä näkyi niin kivasti puusyy kuviointi, mutta niin näkyi myös paljon kaikki roskat ja koirankarvat.

 
IMG_4008IMG_40132 kommenttia:

  1. Hei, eksyin blogiisi koko kun googlasin tuon teidän laminaatin. Oletteko olleet tyytyväisiä kuosiin ja muihin ominaisuuksiin? Mietinnässä on tuo tai sitten yksi megafloorin valkoisempi, jossa näkyy samaan tyyliin puunsyyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Siis mehän tosiaan laitettiin sitä yhteen huoneeseen vasta aluksi ja nyt jos laittaisin koko asuntoon niin valitsisin vaaleamman. Mutta sehän on makuasia. Muualla asunnossa on parketti ja meillä laminaatti on laitettu siihen parketin päälle, niin laminaatti on tosi kahiseva ja äänekäs, en tiedä auttaisikohan siihen se että alla olisi toinen kerros "pehmikemuovia" (mikä se oikea nimi nyt olikaan :) ) vai onko se vaan kaikkien laminaattien ominaisuus, kun nyt ollaan parkettiin totuttu. Pölyt ja hiukset ym kyllä kivasti naamioituu tuohon sävyyn, liekö se sitten hyvä vai huono asia :D Mutta nyt jos valitaan niin otettaisi saman merkin arctic pine-sävy. (tai bauhausin uusi northern light joka oli mielestäni kauniimman värinen).

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.