11/13/2012

Syöttötuoleista!

 
Meillä olisi aika ostaa syöttötuoli. Sen koen kuuluvan myös sisustukseen joten vinkkiä teiltä kaipaan. 
 
Esikoisella meillä oli sellainen koivunvärinenkäännettäväperussyöttötuoli, joka hajosi lopulta, joten ei kiitos sellaista enää.
 
Stokke olisi meillä myös haaveissa, mutta ei kyllä raskita siitä 200€ maksaa, kun oon varma että sitä ei käytetä syöttötuoli-istumisen jälkeen ollenkaan. Myymällähän siitä saisi rahaa vähän takaisin, mutta eihän sitä voi tietää missä kunnossa se enää sitten on.
 
 
 
 
 
 
Entä mistä hienoja siis neutraaleja pehmusteita?
 


 
 
Sitten on nämä "kopiot".
 
Pikku-Piia syöttötuoli

 
 
Emma syöttötuoliKummankin saa alle satasella. Onko kellän näistä kokemusta? Kaatuuko helposti, pysyykö pienikin vauva hyvin? Viekö tuolin jalat paljon tilaa, inhottavinta on se, että jalat on älyttömän leveällä ja niihin kompastuu ja ovat muutenkin tiellä kokoajan? Äkkiseltään Pikku-Piia tuoli näyttää paremmalta, mutta kuvakulmat voi kyllä hämätä.  *Nyt huomasin että noissahan en ihan erilainen tuo vauvakaari osa, eli Emmassa on Stokken tyylinen enemmän.
 
En tiedä, tuo Stokken muoto vaan niin viehättää, onhan se ihan erimallinen kun nämä, moternimpi ja erikoisempi. Nyyh, ehkä me kuitenkin ostetaan se?!?!?! Onko kellään sitä myytävänä :D Voisikohan ostaa esim tori.fi:stä jonkun kirsikan värisen ja maalata, taitas tulla kamala kun on noin paljon pieniä osia..Meillä on jo kiire syöttötuolin ostossa, kun tyyppi ei enää halua yhtään istua sitterissä, joten syöminen ei luonnistu, ei sitten millään!
 
 

5 kommenttia:

 1. Mä voin kyllä suositella Stokkea. Meillä ollut jo käytössä 6vuotta. Edelleen siis 4-vuotias siinä istuu. Tykkää mielummin siinä olla, kun tavallinen tuoli olisi niin matala. Juhlissa siinä on aikuisetkin istunut, kun ollut enemmän porukkaa.
  Silloin kun itse syöttötuolia mietittiin, niin Stokke oli tukevamman oloinen kun vertasi Emmaan ja Pikku-Piian tuoliin.

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Meillä on ollut vanhemmilla lapsilla juuri tuo stokken tuoli, pähkinänvärisenä. (paljolla ostat?;). Nyt uudelle tulokkaalle hommaisin mielummin sen Brion Sit -tuolin, joka tällä hetkellä miellyttää silmää enemmän. Se on jotenkin paljon sirompi ja kauniimpi linjainen. Siinä on myös samoja muotoja kuin pinnatuoleissa...

  VastaaPoista
 3. Kotihiirivarvikossa - No sepä se, että Stokkesta ei ole ikinä kuullut mitään huonoa. Katsoinkin heti miedän alueen myydään- ilmoitukset. Mutta kovin huonoa en halua eli silloin mielummin uusi. :)

  Hanna- Kävin kurkkimassa tuon Brion sit - tuolin. Oli kyllä siron näköinen ja kaunis, mutta jotenkin itse pidän enemmän stokkesta. Ehkä kun teilläkin se on ollut, niin siihen on vähän jo kyllästynyt ja haluaa jo uudenlaisen :)

  VastaaPoista
 4. Hei täällä yksi pienen 9 viikkoisen tytön äiti miettii jo sopivaa syöttötuolia! :) mihin syöttötuoliin päädyitte? :) kuulisin mielellään kokemuksia syöttötuolista.

  T: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, päädyttiin tuohon Emman syöttötuoliin ja kyllä tykkäsin ihan siitä, ei moittimista. Jos haluaa käyttää syöttiskäytön jälkeen vaikka koulupöydän tuolina niin kyllä satsaisin Stokkeen ja varsinki jos lisää lapsia on suunnittelilla :) Mutta tuo Emman oli kyllä ihan tukeva ja käyttökelpoinen suhteessa sen edullisuuteen :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.