11/06/2012

Haaveita ja muuta kivaa

 
 
 
 
 

Hobby Hallin kuvastosta löytyi monia kivoja juttuja. Suosikkeja olisi Aarikan kynttilänjalat, mutta huh kun kalliita. Hyvänä kakkosena löytyi Chiara ryijymatto, joka näyttää tosi kiiltävältä ja pehmeältä (matto olisi niin kiva olkkariin, ei vaan passaa miehelle sanoa koska aivan niinkuin meille olisi vasta ostettu matto olkkariin..).
 
Iso kastehelmi kulho voisi olla vaikkapa joululahjalistalla!
 
 
Oletteko itse jo katsellut samaa kuvastoa?
 
Tai löytyykö muita, joiden mielestä oikea paperikuvasto on paljon kivempi kuin netistä katseleminen?
 
 

3 kommenttia:

 1. Vielä en ole ehtinyt kuvastoon tutustua, vaikka eilen tuli postista. On se kyllä parempi kuin netistä katsottuna.
  Tuo Aarikan kynttilänjalka on myös minun haaveena. Ihana.

  VastaaPoista
 2. Meille tuli jo jokin aika sitten kuvasto, ihme kun tänne tuleen mm. H&M kuvasto tosi myöhään aina. H&m :n kuvasto onkin toinen mitä on myös kiva katsella useampaan kertaan. . Juu äidilleni sanoin että voit ostaa joululahjaksi yhden kynttilänjalan. Eikö kuulosta aika viattomalta jutulta, mutta todellisuudessa se isompi Aarikan jalka olisi 170 €, eli ei se pukki ehkä sitä tuo :)

  VastaaPoista
 3. Viikonloppuna tuli selailtua täällä netin puolella Hobby Hallin sivut läpi ja ihan samat pitsipurkit ja tyynynpäälliset bongasin minäkin potentiaaliselle ostoslistalle! :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.