7/26/2013

Projektia toisen perään.


Eikö se niin ole, että kun blogissa on hiljaista, niin oikeassa elämässä tapahtuu. Muutama projekti on kotona aloitettu, hitaasti, tuttuun tapaan. Mutta kun suunnittelee pitkään jotain, niin eihän se toteutuskaan voi rivakka olla, vai miten se meni. Päätöksiä, päätöksiä, ne on hankalia ;) Ja kesäkuumatilmat palasivat, niin eihän sitä sisällä viitsikään kökkiä. Joten ollaan sitten ihan kunnolla rempallaan vähän aikaa. Viimeisiä kesäloma- ja kotiäitiviikkoja elellään, pian alkaa koulu, joten muutama kotona levällään oleva nurkka pitää saada kuntoon. Nopeaa meni reilu vuosi kotona ja mekin saadaan taas opetella uutta arkea Sitten Syksyllä. Mutta nyt ensin vielä kesä ja kärpäset.4 kommenttia:

 1. Haha! No sehän on juurikin näin! Syksyllä ehtii taas bloggailla ja nuhjustella kotona ;)

  VastaaPoista
 2. Oikeasti se noin kuuluu kai mennä. Mua vaan alkoi naurattamaan kun oon laittanut lähes joka päivälle postauksen reissun ajaksi :D Jotenkin ollut vain virtaa ja luonnoksiakin kasautunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No silloin kun on virtaa ja asiaa niin antaa palaa :) Mulla mennyt enemmän tuolla Pinterestissä aika nyt vasta :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.