7/10/2013

Id InspirationSain vähän aika sitten mukavaa sähköpostia eli blogini liittyy Indiedays Inspiration- yhteisöön.  Oman blogini esittelyyn pääsee tästä. Monet teistä on jo varmasti tutustunut kyseiseen yhteisöön eli blogi pysyy samaisessa osoitteessa, mutta Inspiration kuvavirta on yksi uusi mahdollisuus seurata blogia. 

Koska Indiedays Inspiration-blogit on luokiteltu muotiin, kauneuteen, lifestyleen, ruokaan ja sisustukseen, löytää sieltä myös paljon uutta luettavaa itselle mieleisestä kategoriasta. Löysinkin jo muutamia tuttuja sisustusblogeja, jotka ovat myös nyt liittyneet mukaan. Innolla odotan, ketkä kaikki sinne päätyvät nyt tässä porukassa. Mahtavaa päästä tähän joukkoon. :) Blogiin tulee jäsenbanneri sivupalkkiin ja joskus ylälaidasta löytyy mainos, mutta muuta muutoksia blogiin ei tule ja blogia voi seurata ihan samaan tapaan kuin ennenkin.


Eli blogia voi seurata bloggerin kautta liittymällä lukijaksi, bloglovinin, blogilistan ja Facebookin kautta. Kaikkiin näihin löytyy linkit sivupalkista.Huomenna on tiedossa lastenhuoneesta eli nuorimmaisen vaaleanpuna-mintun värisestä huoneesta juttua. Myös toisessa lastenhuoneessa on maalitela tänään heilunut, mutta sen valmistumista saadaan odottaa vähän pidempään.

 

20 kommenttia:

 1. Onnea sinullekin! <3 hienoja uutisia :)

  VastaaPoista
 2. Jeejee! Onnea! :) Siellä nähdään!;)

  VastaaPoista
 3. JEEE :):):) ONNEA SINULLE!!!!!!

  VastaaPoista
 4. Säkin oot saanut ihania uutisia! Onnea kovasti ja mukana pysytään edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan kun blogi ei muuta mihinkään, vaan löytyy vanhojen seurantamuotojen lisäksi vain sieltä, niin hyvä että mukana pysytte :))

   Poista
 5. Ihana juttu, paljon onnea!

  VastaaPoista
 6. Onnea! Hieno juttu. Aion pysyä mukana matkassa jatkossakin :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa huippuporukkaan, itse liityin muutama viikko sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Teidän talojuttuja olenkin käynyt jonkin kerran kurkkimassa :)

   Poista
 8. Jee, sieltä löytyypi jatkossa myös mun blogi :)

  VastaaPoista
 9. Onnea siis sinullekin! Huomasin jo eilen blogisi päivällä siellä, mutta luulin jotenkin, että olit ollut mukana jo pidemmän aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäänytkin vastaamatta teille eli kiitos ja samoin :)

   Poista
 10. Paljon onnea! Olet kyllä ansainnut tämän :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.