7/02/2013

Haaste : Lempipaikka kodissa
Sain Maailman paras paikka -blogista Lempipaikka kodissa- haasteen. Olen kerennyt jo useampana päivänä miettimään mikä on lempipaikkani. Mutta oma valintani perustui ehkä vähän eri motiiviin mitä yleinen lempipaikan valinta. Minun lempipaikka nimittäin löytyy sieltä, mistä näen jotain miellyttävää eikä siihen kuinka mukava paikassa on vaikka loikoilla. Yleensä en loikoile ja röhnötä sohvalla (vaan nojatuolissa), eikä meidän kylpyhuoneessakaan ole sellaista SPA-tunnelmaa että siellä voisi rentoutua. Vaikka tykkäänkin nukkumisesta, usein nukkumaan mennessä ajatus on, milloinhan pitää herätä ja mennä antamaan tuttipullo, joten en sanoisi makuuhuonettakaan lempipaikaksi, varsinkin kun en tykkään yhtään sen sisustuksesta nyt.

Joten lempipaikka on joko keittiön pöydän ääressä tai sohvalla. Pöydän äärestä näkee koko olohuoneen, sohva-hylly yhdistelmän, työhuoneen ja pöydän ääressä voi haaveilla myös keittiöremontista, tai vaihtoehtoisesti voi kääntää selkänsä keittiölle ja katsoa takapihalle. Toisaalta lempipaikka on sohvalla, sillä siitä näkee ruokailutilaan. Sohvalla kuitenkin istun aika harvoin, joten se ei periaattesesa voi olla lempipaikkani. Eli vastaus on keittiönpöydän ääressä (ei kuitenkaan syömässä vaan olemassa ). Ei ehkä niin rentoa, mutta siinä on paikka mistä näkee moneen suuntaan ja voi suunnitella ja vaan katsella. 

Itseasiassa meillä asuu tällainen 1v2kk aropupu, joka on joka välissä keittiönpöydällä, eikä minun haaveilemisesta meinaa tulla mitään, siivoaminenkin on haasteellista kun  90 % ajasta menee tätä nostellessa alas tuoleilta ja pöydiltä. Sattuneesta syystä myös meidän sisustustavarat kaikki eksyvät String-hyllyyn pienten sormien ulottumattomiin.


Kuvissa myös uusi musta seinä & liitutauluseinä sekä puuttuva palanen, keittiön lamppu. Minusta lamppu sopi tuohon mustan johtonsa kanssa ihan älyttömän hyvin. Ja huh, nyt ollaan katsottu taas meidän kodista kuvia ihan riittämiin vähäksi aikaa!!

17 kommenttia:

 1. Anonyymi3/7/13 02:09

  Siis niin ihania kuvia! ja toi liitutauluseinä on huikea :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liitutauluseinänpätkästä tuli tosi kiva, kun tuo pitkä eteiseen menevä käytävä onkin ollut tosi eriparia muun asunnon kanssa, siellä ei ole mitään kuin ovia, niin tuli edes pieneen pätkään vähän eloa :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä ihan mielettömän kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä ihan häkellyn näistä teidän kommenteista. :D

   Poista
 3. Mukavat perustelut lempipaikalle :) Ja viihtyisin minäkin tuossa pöydän ääressä,näkymät on kauniit ja ihana pikkuinenkin siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään normaalisti saa lapset kiipeillä pöydille, tämä on vaan näköjään mahdoton tapaus sen suhteen ja välillä sen sieltä voi bongata! ;)

   Poista
 4. Niin häikäisevän kaunista.. :)

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä niin kaunista. Noita kuvia voi katsella vaan uudelleen ja uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru, kiva kun käyt kommentoimassa. :)

   Poista
 6. Ihania kuvia! Tuo musta seinä sopii tuohon ihan älyhyvin:) Samassa kohdassa minäkin usein istun ja ihmettelen, siis tuossa keittiön pöydän ääressä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummastakin seinästä tuli kyllä kiva. Keittiön puoleisen mustan seinän on tarkoitus vähän laajeta kunhan joku miespuoleinen henkilö suvaitsee yhteistyöhön kanssani ja ottaa nuo pari yläkaappia pois jääkaapin vierestä :) ja ehkä vältilan ja alakaapitkin ;) Siinähän olisi porrasjakkaran paikka ilmiselvästi!

   Poista
  2. Ja hei muuten, unohdin kerran varmaankin vastata kommenttiisi väliovista. Eli "mahtavaa" jos teilläkin on samat ohuet seinät eli sen ovijutun pitäisi periaatteessa onnistua myös meillä. Meillä talonyhtiön remontti alkaa elokuun puolessa välissä, eivät kerenneet aloittaa nyt kesällä, niin siihen saumaan pitäisi varmaan se wc:n ovi ainakin alkaa vaihtamaan!

   Poista
 7. Teillä on ihana koti! Ja mukava kun teit tämän haasteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun annoit tämän niin pääsin tekemään ;)

   Poista
 8. Niin kaunista :) Ihana tuo pikku touhuilija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se osaat aina käydä kommentoimassa jotain mikä saa hymyn huulille :) Touhuilijalla on aina energiaa enemmän mitä äidillä, huh :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.