11/17/2012

Tv:stä bongattua sisustusta

 
Kuka uskaltaa tunnustaa katsoneensa Salkkareita tai ainakin on huomannut Isabellan "kodin" sisustuksen? Meillä ainakin on usein telkkari päällä iltapuuhien aikaan eli salkkariaikaan. Olenkin ihaillut Isabellan asuntoa moneen otteeseen, lähinnä sisustusta, kerrostalojen ullakkohuoneistot ei niinkään ole mieleeni.
 
Sisustuksessa on juuri niitä juttuja mistä pidän, ylellistä, naisellista, vaaleita värejä, kauniita koriste-esineitä. Kuvissa näkyvät myös tuolit, jotka olivat yhdessä välissä sisustusblogien kuuma puheenaihe.
 
 
Kuvassa näyttelijä Katja Ståhlberg

Tällä hetkellä Isabellan kodista löytyy myös useita Aarikan kynttilänjalkoja, jotka sopivat sinne niinkuin nenä päähän. Valitettavasti asunnosta ei ollut netissä hyviä kuvia saatavilla, joten ei teidän auta kuin katsoa Salkkarit heti maanantaina ;)
 
 
 
 
Tykkäätkö itse? 

5 kommenttia:

 1. Aarikan kynttilänjalat on upeita. Mä en seuraa salkkareita niin ei oikein osaa sanoa siitä sisustuksesta, mutta näiden kuvien perusteella tykkään kovasti :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Tuollaisessa voisin asua. Minua vetää puoleensa myös ullakkohuoneistot. Aarikan kynttilänjaloista oon haaveillut jo jonku aikaa. Ihania!

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy nuo Isabellan tuolit,hih. Kyllä sisustuksia tulee seurattua muistakin kuin sisustusohjelmista. Myös leffojen lavastuksista saattaa bongata kaikkea kivaa.. Aarikan kynttilänjalat on kauniita, en vain ole varma sopisiko sittenkäön meille. :-)

  VastaaPoista
 4. Johanna- Kynttilänjalat on kyllä hienoja, toivottavasti joskus raskii sellaisen ostaa. Noitahan vaan pitäisi olla mielellään useampi että pääsevät oikeuksiinsa. :)

  Kotihiirivarvikossa- Minäkin olen haaveillut. Ehkä me sellaiset vielä saadaan.

  Pöppis - Teillä onkin ihanan näköiset ne keittiönpöydän kanssa, tuolit meinaan. Kynttilänjalkaao len miettinyt että kehittelisin itse jonkun vastaavan :)

  VastaaPoista
 5. Tietäisikö joku. Mistä voi ostaa Amandan hotellihuoneen tummanharmaata tapettia jossa valkoisia kuvioita. Samanlaista tapettia on Emmerdalessa Chas keittiössä?? Minkä merkkistä tapetti on.

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.