11/29/2012

Joululahjatoive-haaste


 
Pöppis heitti joululahjatoive-haasteella, joten ilomielin otin sen vastaan.
 
Meillä on ollut aika paljon aina lahjoja jouluna, varsikin nyt kun lapsille ostaa mummut ja tätit monta lahjaa, itse ei sitten ostetakaan lapsille paljoa. Mutta meillä ei oikeastaan muulloin osteta leluja, muuta kuin tietty synttäreinä tulee muutama, joten se ei ole ollut niin katastroof, vaikka lahjoja onkin ollut. Ollaan kuitenkin muistutettu, että kaikkia ei voi saada, eikä se ole tärkeintä että jouluna on lahjoja. Myös vaatteita paketeista löytyy.
 
Minulla(kin) on outo tapa ostaa myös itselle jotain, ennen jopa paketoin ne ;) Laitan tosi vähän rahaa kosmetiikkaan ja omiin juttuihin, kuten ihonhoitotuotteisiin ja meikkeihin vaikka joka päivä meikkaan, joten hyvällä omalla tunnolla ostan niitä sitten joulun aikaan. Myös hajuveden ajattelin tänä vuonna ostaa, vaikka en voi sitä edes koulussa/työssä käyttää, mutta eiköhän se yksi hajuvesi kuuluu jokaisella olla.


Itselle lahjat ei ole jouluna tärkeintä (vaan ruoka ;) ). Tässä muutamia juttuja mitä voisin toivoa ja uskon että joku näistä löytyy paketista.


Kuvat: pentik.com, stockmann.com, iittala.fi, fashionstore.fi, hm.com, aarikka.com, macys.com

 


Miehen kanssa puhuttiin että ei ostettaisi mitään krääsää, joten jos löydän mieleiseni, niin sitten yhdestä ja ainokaisesta paketista löytyy jokin konjakinruskea laukku. Mutta se ostetaan, vain jos joku tosi mieleinen (mutta budjetissa oleva) laukku löytyy, eikä sitä ole vielä löytynyt.

Haastan joululahjatoiveita kertomaan A:n White dream home - blogin kirjoittajan. Käykäähän muutkin kurkkaamassa tätä suht uutta blogia, jos ette ole vielä löytänyt sinne. Sieltä löytyy sisustusta, valkoista ja bling blingiä :) 

5 kommenttia:

 1. oi toi aarikan kynttilänjalka on ihana <3 hieman vaan mun budjetille kallis...

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos, sain ensimmäisen haasteen ja otan sen ilomielin vastaan! Kiitos Jonsku <3
  Tuo Pentikin poro on kaunis. Löytyy myös meiltä ja tykkään siitä kovasti. Nyt täytyykin alkaa oikein miettimään mitäs kaikkea joulupukki voisikaan tuoda! Haaveilu vasta on ihanaa.. :)

  VastaaPoista
 3. Jenna - Niin on tosi kalliita, mutta oletko huomannut Aarikoissa on halvempiakin mm. tuikuille, nekin ihan kivoja. :)

  A - Haaveillahan aina saa, se on kivaa. Niistä jos jonkun saa niin se on vaan extraa :)

  VastaaPoista
 4. Millaista suoja/puhdistusainetta käytät noihin valkoisiin sohviin? Ostitko iskusta vai jostain muualta?

  VastaaPoista
 5. Ostettin iskusta samalla softcare puhdistussetti eli aluksi suihkutettiin suoja ja nyt olen viikottain pyyhkinyt sohvaa settiin kuuluvalla puhdistusaineella. Tänä aamuna viimeksi pyyhin istuinosat ja vaikka likaa ei näy niin tummumaa sitten onkin. Marseillesaippuaa olen myös kuullut käytettävän. Mutta pieni vaiva ja pystyy mielestäni pitämään paremmin puhtaana kuin kangassohvan. :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.