11/24/2012

Jouluvalojen asennusta

 Tänään laitoimme jouluvaloja esille. Ihanaa tunnelmavalaistusta. Yritinkin ottaa kuvia niistä, että tunnelma välittyisi, mutta se on kyllä hankalaa! Tässä kuitenkin muutamia kuvia. Yhtenä iltana otin 200 kuvaa kotona, parista kohtaa olohuonetta, eri asetuksilla, niistä ehkä viisi kuvaa oli hyviä ;)
 
 
 
 Kaupassa ei ollut tarpeeksi pitkää jatkojohtoa, niin ei saatu vielä isoa tähteä kunnolla ikkunaan, mutta piti kuitenkin testata tätäkin miltä näyttää.
 
 

IMG_4685pk

4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallista :) Mä tykkään kausivaloista, tunnelmavalaistuksesta yleensäkin. Kotona istun usein aika pienellä valaistuksella. :)

  VastaaPoista
 2. Uutena tulokkaana kivassa blogissasi.
  Samoissa puuhissa oltu meilläkin tänä viikonloppuna. Kiva saada vihdoinkin pikkuripaus jouluista tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallista. Meilläkin on jo jotain jouluvaloja laiteltu ja kuusta tekisi kovasti mieli jo pystyttää, mutta pitää vielä hetkinen odottaa :D

  VastaaPoista
 4. Irina - Kiitos, minusta on myös ihana istua hämyisessä valossa enkä itse käyttäisi kattovaloja illalla monestikaan.

  Katja - Tervetuloa :)Niinpä, ihana laittaa pikkuvaloja vähän sinne ja tänne. On niin pimeää kun ei ole luntakaan, niin vähän tuo valoa ja piristystä.

  Johanna - Kiitos, kiva että tunnelma välittyi jonkun verran :) Minäkin haluaisin tytön huoneeseen valkoisen kuusen. käytiin eilen katselemassa mutta Prismasta ei enää löydetty pikkukuusia ja clas ohlsonin pikkukuusi oli liian pieni eli etsintä jatkuu :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.