10/28/2013

Tarvitaanko työpiste?Syyslukukautta koulussa onkin vierähtänyt jo pitkästi yli puolet ja mitä minä olen tehnyt kotona olevalla työpisteellä? No en yhtikäs mitään! Muutamaa kansiota olen siinä säilyttänyt, mutta siihen sen käyttö on jäänyt. Pukkijalkojen päälle vaihdettiin keittiöremontista jäänyt korkeakiiltoinen laminaattitaso ja se onkin sen verran pitkä, että siihen mahtuu juuri ja juuri kaksi tuolia. Lapset voivat vaikka piirrellä siinä vieretysten.

Minun kauneimmissa visioissani, lasten nukkumaanmenon jälkeen siirryn olohuoneen vieressä olevaan työhuoneeseen kupponen kuumaa vihreää teetä (ilman sokeria) mukanani ja avaan 600 sivuisen englannin kielisen opuksen ja alan lukaisemaan siitä lisätietoja päivällä opittuihin asioihin. Tee höyryää pöydällä ja kääriydyn pehmoiseen vilttiin, vain työpöydän valo loistaa tunnelmallisesti kun aherran nukkumaanmenoon saakka. Niin varmaan!

Itsellä kyllä pistää niin silmään nuo lattiat, erityisesti kuvissa. Mehän muuten kokeilimme valkoista Betoluxia yhteen makuuhuoneeseen. Huoneesta tuli aika kiva kun silmä tottui (ensin näytti tosi kolkolta/ei yhtään eläväpintaiselta), mutta meillä se ihan oikea liuotinpohjainen Betolux ei ole pysynyt kovin hyvin, vaan siihen on tullut pieniä säröjä siihen kohtaan mistä koira katsoo ikkunasta, eli hyppää takajaloilleen. En tiedä, voi olla että ne jäljet tulivat ennenkuin maali oli kokonaan kuivunut (lopullinen kovuus vasta 1kk maalaamisesta), vai mistä se johtuu. Eli en tiedä uskallammeko alkaa maalaamaan jokapaikasta lattioita vai onko laminaatti edelleen se meidän ykkös vaihtoehto. Olen kyllä luvannut, että uutta remonttia ei aloiteta, kun nyt pian saadaan vessa valmiiksi. Vaikka eihän se lattioiden maalaus mitään remonttia ole, kun mitään ei tarvitse purkaa tai rakentaa! Vai mitä? ;)Mukavaa alkanutta viikkoa!!12 kommenttia:

 1. Mulla olis haavelistalla oikea työpiste. Sellainen jossa mahtuisi paitsi datailemaan myös askartelemaan ja samaan yhteyteen saisi säilytyksen kaikille askarrusvälineille. Sitä päivää odotellessa kun tämä toteutuu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu että työpiste pitää kuitenkin olla, voihan siellä säilyttää juuri kyniä ja kansioita ym. mille ei olisi muuten paikkaa!

   Poista
 2. Kivannäköinen työpiste! Minäkin haaveilen omasta työskentelypaikasta. Epäilen vaan tulisiko sitä sitten kuitenkaan käytettyä ;) Meillä on muutan samanlainen kangastaulu sekä tuollainen pilkullinen säilytyspussukka joka näkyy sinun bannerissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilytyspussukka on kyllä nätti! :) niinpä, työpiste on ajatuksena kiva :D Nykyään kun melkein kaikilla on läppärit niin se on niin helppo viedä jonnekin muuallekin, kuten sohvalle :)

   Poista
 3. Jep, tyhjänä seisoo munkin työpiste. Kaikki blogijutut ja askartelut mun piti sen ääressä tehdä, mutta niin vaan keittiönpöytä on edelleen vallattuna... Mut onhan se kiva, että se on valmiina, sitten kun sille tulee todellista tarvetta ;)

  Meillä on makkarissa ja yläkerran aulassa pysynyt betoluxilla maalattu parketti ja lautalattia hyvänä. Mutta eipä ole koiraakaan, ehkä se maalipinta ei tosiaan kynsiä kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi meillä ei ole betolux niin hyvin kestänyt, mielestäni hyvin se ainakin hiottiin, eihän tässä lattiassa muutenkaan ole paljoa jäljellä lakkaa. (onko se lakkaa ? :D)

   Poista
 4. Tulin vastavierailulle. Ihana blogi sulla, jään lukijaksi :) Meillä on "työhuoneessa" yksi työpöytä jonka äärellä kyllä bloggaan ja teen muut tietokonetta vaativat asiat. Kun on pöytäkone, niin pysyy homam sille varatulla paikalla. Jos olisikin läppäri niin varmasti istuisin se sylissä sohvannurkassa, hih. Nyt pitäisi kyllä saada jokin toinen työpöytä vielä tuonne työhuoneeseen - askarteluja ja sellaisia varten. Ne kun aina levittäytyvät sinne keittiön puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluaisin ompelukoneelle pöydän, mutta se seisoisi niin psljon tyhjänpanttina että se ei kannata, mutta tylisi enemmän tehtyä kaikkea kun kone olisi valmiina pöydällä.

   Poista
 5. Valkoiset lattiat on minullakin niin toivomuslistan kärjessä kun seuraavaa asuntoa suunnittelen ja haaveilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Meilläkin oli tarkoitus vaihtaa lattiat viimeistään jouluun mennessä, mutta kun tässä knnostuttiinkin remontoimazn keittiötä ja vessaa niin jää taas nämä lattiat, murr.

   Poista
 6. Ihana blogi ja sievä koti! Mistä tuo työpöydän kangastaulu on hankittu? Miellytti kovasti minua ja olohuoneemme kaipaisi vielä jotain ;)
  Terkuin vierailija joka jää vakkarilukiaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löydit tänne, tervetuloa. Taulu on tehty marimekon Tuuli- kankaasta, styroksin päälle. Styroksilevyä saa rautakaupasta muutaman euron maksaa:)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.