10/21/2013

IltalenkilläSyksyn edetessä olen yrittänyt bongailla kaunista punertavaa taivasta, mutta ikinä en päässyt ikuistamaan sellaista kameraan. Viikonloppuna otin pitkästä aikaa kameran ulos lenkille mukaan ja kameraan tallentuikin hiukan talvisempia kuvia. Ehkä ensi kesänä/syksynä se punertava auringonlaskukin? 4 kommenttia:

 1. Ihana katsella näitä kuvia kun on tuttuja maisemia :) tänään šelasin kameran muistikortilta vanhoja kuvia ja sieltä löytyi meidän entisestä kodista ( siis sieltä teidän naapurista ) kuvia, mikä kaiho tulikaan sitä asuntoa kohtaan :) useammin saisit postailla kuvia sieltä huudeilta :)

  VastaaPoista
 2. Johanna- Se on kumma miten mukavia muistoja tietyistä asunnoistakin jää, vaikka tekin olette siirtynyt ns. parempaan asuntoon, mutta kummasti se tekee vaikka että lapset on olleet aivan pieniä ja muistaa ne hetket vain siinä asunnossa missä silloinon ollut :)

  VastaaPoista
 3. huiiii, onpas teillä jo paljon lunta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on jo sulanut pois, mutta ihmeen kauan olivat maassa :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.