10/20/2013

Syyslomalla


Monet olettekin tainneet syyslomailla menneellä viikolla, meillä lomaillaan vasta tuleva viikko. Itse tosin käyn koulussa vielä pari päivää, mutta muuten olemme ajatelleet vain olla kotona ja tehdä jotain kivoja juttuja (kuten suursiivous). Ja lisäksi käydä uimassa. Kirjastossakin voisi käydä pitkästä aikaa, sillä jokaisen meidän harrastuksetkin on lomalla ensi viikon, joten hyvin ehtisi sinnekin.

Vaihdoin olohuoneen järjestystä ja alla on kuva miltä eilen näytti - tänään näyttääkin jo ihan erilaiselta. Vein lopulta muihin huoneisiin myös kasvit, pikku pöydät ym. pikkusälät ja tauluhyllyllekin jäi vain kaksi taulua ja nappula-kynttilänjalka. Harmaalle seinälle pitäisi keksiä nyt jotain, mutta mitä. Ja ajattelin kaivella kaapista myös H&M:n kimalletyynyt!

Aiemmin vaihdoimme myös keittiön pöydän paikkaa. Koska keittiön malli muuttui, nyt pöydän voi laittaa keskemmälle lattiaa ja siitä tuli tosi hyvä, paljon väljemmän näköinen ja käytännöllisempi.

Kuvassa on myös hullujen päivien ainut ostokseni, Kartellin componibili, tämä jokaisen bloggaajan kodista löytyvä pömpeli, josta en aluksi tykännyt yhtään, mutta nyt mietin laittaisinko sen makkariin, olkkariin vai eteiseen tai työhuoneeseen. Eteiseen se olisi mieluisin ja kätevä asusteiden säilytykseen, mutta meillä se ei kyllä mahdu sinne. Nyt se on siis olohuoneessa sivupöytänä, ja välillä myös kaukosäätimensäilytyspaikka.Ps. Tänään tehtiin joulutorttuja :p10 kommenttia:

 1. Paljon kivaa näkyi kuvissa, mutta erityisesti silmään osui tuo seinä, josta alaosa tumma, yläosa vaalea! Se on hieno :)

  Minäkin olisin halunnut vihdoin sen Componibilin, olen tykännyt siitä "aina", mutta mies vastustaa edelleen niin tiukkaan, että jäi hakematta (se olisi tullut siis hänen yöpöydäkseen... ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on kyllä katseenvangitsija ja se on kiva kun se näkyy kokonaisuudessaan myös olohuoneeseen. .. Componibili kyllä jakaa mielipiteitä! Minä en ensin tykännyt siitä kun näin sen ensimmäisiä kertoja, nyt sitten vastikään olen tykännyt sen muodosta.

   Poista
 2. Ois niin kiva, kun meilläkin pystyis vaihtelemaan huonekalujen järjestystä.
  Componibili on kyllä monikäyttöinen pömpeli. Meiltä niitä löytyy kaksin kappalein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No te olette kyllä tykästyneet tähän pömpeliin kun ihan kaksinkappalein olette hankkineet ;) no meillä voi vaihdella järjestystä paitsi tuossa yhdessä huoneessa jossa on kiintokappia, liukuovea ikkunaa ja muuta joka tekee koko kalustamisen todella hankalaksi.

   Poista
 3. Ihania syyskuvia! <3 Ja huippu pömpeli, minäkään en aluksi lämmennyt tuolle mutta nyt jo silmä tottuu ja se näyttääkin tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, silmä se vaan tottuu kun tarpeeksi katselee.

   Poista
 4. Kaunista! <3 Componibili on kätevä. Ostettiin se alunperin vanhassa kodissa vessan säilytyskaapiksi. Nythän se on pikkumiehen huoneessa. Teille se sopii kyllä hyvin varmasti moneen paikkaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan kätevä. Yöpöytänä tykkäisin siitä myös, mutta luulen että lokeroita ei ainakaan silloin tulisi käytettyä ollenkaan, koen ne jotenkin hankalaksi yöpöytäominaisuudessa :)

   Poista
 5. Teillä näyttää kyllä ihan mielettömän kivalta.
  Ja Componibili sopis niin meidän eteiseen, taidan vinkata joulupukille josko VIHDOINKIN :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse. :)
   Joulupukkihan se on joka voi sen tuoda! mitähän se joulupukkin toisi minulle, hmm, eiköhän sitä jotain keksi :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.