10/19/2013

Kuvia perjantailta

 Mitä pidempi väli tulee, että tänne kirjoittaa, sitä suurempi kynnys tulee julkaista yhtään kuvaa!

Liian valottunutta, liian keltaista, koiran luu, pölypallo, likainen sohva ja niin edelleen. Mutta hei, me eletään täällä ja ei nämä minun räpsyt yritäkään olla mitään sisustuslehtikamaa. Nyt vaan paineet pois, ja niitä juttuja mitä itse haluan, vaikka sitä olohuoneen sohvaa tai keittiötä tuhannen kerran. 

Tästä löytyy perjantaina näpsittyjä kuvia. Meillä on pysynyt lumet maassa nyt pari päivää ja on ollut ihan jouluinen olo. Sen seurauksena vaihdoinkin olohuoneen järjestystä ja laitoin sohvan ikkunoiden eteen, niinkuin se oli viimeksikin joulun aikaan siinä. Lumi heijastaa koko olohuoneeseen ikkunoista valkoista ja sen seurauksena valkoinen sohva näyttää pehmeän talviselta. Uudesta järjestyksestä laitankin kuvia huomenissa, vein nimittäin pois kaikki värikkäät jutut, kuten punaisen lampun, moon-julisteen, lierihatun, koivupöytääkin mietin siirränkö pois. Kyllästyttää! Meillähän on ollut tuo tauluhyllyviritys tosi kauan koskemattomana, oli jo aikakin sitä vähän karsia. Viherkasvitkin kyllästyttää, vihreä väri lähinnä, ei passaile yhtään harmaan seinän kanssa :) Yksi kukka muuten kuihtui ja kuoli. Välillä silmäilin sitä että näyttääkö kuivalta. Yksi päivä koskin siihen ja se OLI kuiva ihan koko kukka. Olisi nähtävästi pitänyt kastella joskus?!

Meillä on muuten jo uudet patterit ja kolmen viikon päästä uudet ikkunat. Olen niin kärsinyt kun joka paikkaan vedetään rumia putkia ja putkimiehet ovatkin olleet koetuksella kun kokoajan valitan ja kyselen jostain putken sijainnista tai väristä. Putkien koteloinnit vasta aiheuttaakin harmaita hiuksia, en nimittäin halua verholautoja ikkunoiden yläpuolelle. Verholaudat on aivan ikävät ja kauheat, eikö olekin? :D Olen mielummin kallistumassa selkeisiin kotelointeihin ja oikeat verhotangot koteloiden alle.. Mtäs te olette mieltä?
10 kommenttia:

 1. Pöh, ei kannata liikaa miettiä, miten saada mahdollisimman täydellisiä kuvia:)! Reteesti vaan ja semmoisena kuin ovat (puhuu 2 kuukauden blogin pitämisen tuomalla suurella kokemuksella tämä nainen, hah:D) Kauniita kuvia sinulla ja kaunis on kotikin:)! Tsemppiä remppailuun!

  VastaaPoista
 2. Haha. Täälläkin eksyy AINA joku koiran luu kuvaan, mutta uskon että ne huomaa vain itse, eikä lukijat ollenkaan ;) Kauniita kuvia ja tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 3. Huoli pois ihania valoisia kuvia sinulla! Peikonlehtikukka on niinkaunis. Tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 4. Sullahan on todella kauniita kuvia aina! Mistä tuo teidän olohuoneen matto on? Todella kauniin näköinen :)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä myös ylläolevien kanssa, kuvat ovat kauniita! Monia asioita itsekin aina omissa kuvissa huomaa ja harmittelee jälkikäteen. Mutta kuten Sanna totesikin, uskon että vain itse huomaa ne :). Ja hei TSEMPPIÄ remppaan, sitä varmasti kaivataan!! :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita, elämänmakuisia kuvia kauniista kodista! Ne häiritsevät pikkuvirheet ovat sitä varmasti vain sinulle, itse lukijana ainakin keksityn nauttimaan kokonaisuudesta. :)

  Tsemppiä remppaan ja kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Kuvasi ovat kauniita, turhaa otat stressiä :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia! Kelpaisi lehtiinkin :)

  VastaaPoista
 9. Juuri niin! Itsekin katselen kuviani liian sitä ja liian tätä, mutta tätä meillä nyt on! :)
  Räpsitään vaan ja lätätään esille. Teillä on kyllä kodikkaan näköistä niin ei hätää kuvien suhteen. Pölypalloja on jokaisen kotona! ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana peikonlehti ,itsellä ei ole yhtään viherkasvia johtuen juuri kastelusta liian vähän tai liian paljon... :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.