10/22/2013

Viime joulun tunnelmointiaKauppoihin ovat ilmestyneet jo joulukonvehdit ja suklaakalenterit, mutta itse en ole ollut villiintynyt vielä yhtään tulevasta joulusta. Tänään kuitenkin tuli olo, että on pakko selata viime joulun kuvia läpi. Pidin meidän viime vuoden joulukoristeista, ja eiköhän me niillä mennä tämäkin joulu. Koristeita oli liikakin lähekkäin toisiaan olohuoneessa, vähän liian bling bling, mutta olenkin aina tykännyt sellaista Amerikan joulumeiningistä. Laittaisin kyllä omakotitalon pihaan sellaiset överivalot, jos ei tarvitsisi ajatella sähkölaskua. Onneksi ei asuta omakotitalossa. Itse laitan mielummin liian aikaisin joulukoristeet (eli noin marraskuun lopussa) ja otan pian joulun jälkeen pois, mitä että pitäisin kuusta ja muuta oikein jouluista pitkälle tammikuuhun. Vaikka koristeet on ihana kaivaa esille, niin on niistä myös mukava luopua joulun jälkeen, ja saattaa kaikki huoneet omaan arkilookkiinsa.Taidan ostaa myös uuden huonekuusen, onkohan niitä jo pian saatavana?

Kuka odottaa jo joulukoristeiden laittoa?
10 kommenttia:

 1. Minä odotan, että sais laittaa joulukuusen, ei millään malta odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän oli viime jouluna kaksi kuusta :D mutta oikea kuusi vasta aattona/aatonaattona. Ehkä ei vielä passaa joulukuusista innostua :D

   Poista
 2. Voi täälä odotellaan jo kovasti joulua! Ja samat kuviot meillä, marraskuun puolella alkaa tulemaan ripotelle koristeita ja jo ennen uutta vuotta suurin osa on kerätty pois. Valot ja muut jätän, ettei ihan heti tunnelma kaikkoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että meilläkin roikkuu tähdet ikkunassa sitten vähän pidempään, ja tietysti ulkona valot. :)

   Poista
 3. Mielelläni nautin joulusta mahdollisimman paljon etukäteen, ajattelin ostaa muovikuusen niin sen voi laittaa paikoilleen hyvissä ajoin. Mulla on jo valokranssi keittiön ikkunassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se valokranssi menekin aivan kausivalona ;) Minäkin laitoin jo yhteen hyllyyn pienet valot, pattereita vaan odottelee vielä :)

   Poista
 4. Minä kyllä odotan kovasti, että pääsen koristelemaan taloa :) ja ihania joulukuvia, itsekin tykkään sellasesta ameriikanmeininkijoulukoristelusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille saakin ihanaa tunnelmaa kun on muutenkin vähän blingblingiä jo :)

   Poista
 5. Lovely festive inspiration!
  I'd like to share it on myidealhome.tumblr.com, if you don't mind ;)
  Please let me know if you're ok with that.
  Valentina *

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.