6/02/2014

Kesäkukkia terassilla ja minituunaus

Näin kesällä tulee herkemmin otettua vain kännykkä käteen ja otettua muutama kuva instagrammiin. Tässä muutamia julkaistuja kuvia sieltä puolelta.

Tänä kesänä on ollut tarkoitus panostaa viime kesänä tekemäämme kukkapenkkiin, hankkimalla siihen perennoja, mutta jotenkin kesäkukat kutsuvat ja niitä tulee ostettua enemmän ja vähemmän. Lumihiutale on ihan lemppari, kunhan siitä jaksaa nyppiä kuivuneita kukkia pois, niin se jaksaa kukkia lisää ja lisää.

Pikatuunasin palaneen hehkulampun kuparispraylla, pari kaakelia sai myös samalla väriä. Mihinhän ne laittaisi.. Taidan hankkia marmorikuvioitua dc-fixiä ja vedellä sitä johonkin pintaan. Sen verran kivoja tuunauksia on näkynyt blogeissa "marmoroituna".


Aamulla näytti, että tulee kylmä päivä. Mutta lopulta takapihalla tarkenikin shortseissa. Saatiin siirrettyä etupihalta kotkansiipiä ja akileijaa takapihan liian tyhjään penkkiin. Kiva se vaan on kuopsutella omalla pihalla.


Alkaa muuten ihan työstä käymään otsikkojen keksiminen. Voi olla, että alan laittamaan pelkän päivämäärän otsikoksi :)


3 kommenttia:

  1. Meillä on yksi "juustotarjotin" kynttiläalusena :) bauhausista ainakin olen bongannut tuota marmorikuvioitua dc-fixiä.

    VastaaPoista
  2. Kauniit kukkaset ja makee lampputuunaus. :) Mulla aina sama tuska otsikoiden kanssa. =P

    VastaaPoista
  3. Kaunista ja raikasta! Ja ihania kiviä ;)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.