6/05/2014

Meidän kodin kaltoin kohdeltu tila...löytyy ylimääräisestä huoneesta, joka toimittaa tällä hetkellä työhuoneen virkaa. Välillä ylimääräinen huone on ollut myös vierashuoneena, mutta päätynyt lopulta vieraiden puutteessa työhuoneeksi. Ja miksi tämä on kaltoin kohdeltu? Vastataan siis haasteeseen joka on kiertänyt blogeissa.

Tänne ylimääräiseen huoneeseen tulee nostettua kaikki ylimääräinen tavara. Roskiin menossa oleva pahvilaatikko, lainassa oleva laminaattileikkuri, jäljelle jääneet laminaatit. Sisustuksen suhteen kaikki jäämistö, mitä ei muualle huolita ja kaikki toisiinsa huonosti sopiva. Kattovalaisimen prinsessalook, tuoli eivät sovi keltaisen seinän kanssa ollenkaan yhteen, mattoa ei ole, saatikka verhotankojakaan vielä putkiremontin jäljiltä.Huoneen toisella seinällä on varastohyllykkö, joka muutti juuri pari päivää sitten taas terassille takaisin.

Huoneen lattia on maalattu Betoluxilla. Mutta emme tykänneet lopputuloksesta ja huoneeseen tullaan laittamaan laminaatti jossain vaiheessa. Listat siis - tietysti - puuttuu.

Keltainen seinä oli I-H-A-N-A lastenhuoneen seinänä, mutta koska lapset laitettiin isoon huoneeseen, ja työhuone tuli tänne, en tykkää yhtään! Haluaisin kalkkimaaliseinän tähänkin huoneeseen. Joko samaa San Saccaria väriä mitä olohuoneessa, tai sitten jotain utuista roosaa. Tunnelmasta tulisi kertaheitolla eri, vaikka ei edes kalusteisiin koskisi. Pieni mutta vaan siinä, että keltaisen seinän maalaamiseen meni kauan, sitä rajattiin hartaudella ja värin tasaiseksi saaminenkin oli tiukassa.

http://homenord.se/fi/kalkkimaalit/seashell-kalklitir.html
Kuva lainattu homenord.se sivulta. Maalin sävy Seashell


 Loppuun vielä kuva huoneesta kun se oli sielun ja ruumiin voimissaan eli pirteänä lastenhuoneena.Kuvat ovat jo vanhoja, huoneessa on muuttunut punainen pöytälamppu mustaan Ikean lamppuun, ja tuolina on välillä valkoinen pinnatuoli. Pöydällä on muutama koulukansio, sillä mul on loma nyt!

Sen verran on hyvät ilmat olleet, että laitetaan vähäksi aikaa vielä huoneen ovi kiinni ja kurkataan sinne paremmalla ajalla.


9 kommenttia:

 1. Voi kun meilläkin olis tollainen ylimääräinen huone (haaveileva huokaus tähän väliin) :)
  Tossa huoneessa on kuitenkin potentiaalia vaikka mihin, joten uskon, että tästäkin tulee jossain vaiheessa toimiva ja viihtyisä tila. Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä ns. Ylimääräisillä on tapana näköjään olla vähän sinne päin. Noh välillä se on parempikin:)

   Poista
 2. Ei tuo huone ollenkaan pahalta näytä tälläkään hetkellä:)! Mä kanssa haluaisin kokeilla maalailla kalkkimaalilla (makkarin seinä ehkäpä):)

  Iloista viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makkarin seinänä kalkkimaali tuokin varmasti ihanaa utuista ja rauhallista tunnelmaa!

   Poista
 3. Kiva se on nytkin. Oletko tullossa torille huomenna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olisi tulla aamusta käymään, mutta en varmaan ehdi ja kovin myöhään en usko että kannattaa tulla! Menet itse katselemaan?

   Poista
 4. Kyllä mennään, aamusta ajateltiin käväistä ja muutenkin sisustuskauppoja kierrellä :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää teidän hylättykin huone! Meillä unohdettu tila on ehdottomasti aula, jossa ei oikeasti ole mitään sisustusta. Ei mattoa, ei huonekaluja :D Tyhjästä on hyvä lähteä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siis sen takiahan oletkin pitänyt sitä tyhjänä että kun sisustusinto iskee, sinulla on kokonainen aula tyhjää sisustettavana ;)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.