9/21/2014

Bloggaajat tapasivat lauantaina...

Ensin täytyy pahoitella melkein kuukaudeksi venynyttä postaustaukoa. Inspis ollut hukassa, lähinnä blogitestien suhteen ja koulun, töiden ja harrastusten yhteensovittaminen on vienyt oman (siis kaiken) ajan. Kotona on tapahtunut jotain pientä sisustuksen osalta, ja syksyn tullen sisustaminen alkaa aina enemmän kiinnostamaan. Neulominen myös kiinnostaisi, muuta aika ei tahdo riittää. Yksi päivä neuloin kun menimme lähikauppaan autolla perheen kesken, mies katsoi vähän kummissaan. Jos ei ole pora, kynä tai mainoksia käsissä niin sitten on jokin kudelma.
...Sisustusunelmia- blogia pitävän Johannan luona. Keväällä tapasimme sisustuskauppakierroksella ja nyt halusimme Oulun seudun bloggaajien kanssa nähdä niin, että ehtisimme myös enemmän jutella ja vaihtaa kuulumisia ja valokuvausvinkkejä. Hassua oli nähdä Johannan koti livenä, kun on sitä kuvista niin monet kerrat ihaillut. Ihanan kodikas ja pehmeä tunnelma, melkein heti sisään astuttaessa näki alla olevat näyn ruokailutilasta, joka oli minusta todella kaunis. Harmonista. Sisustusbloggaajat eivät tietysti malttaneet pitää kameroita piilossa, vaan nappailimme kuvia vähän sieltä ja täältä.
Kestitys tapahtui nyyttäriperiaatteella, mikä onkin kiva juttu, silloin kaikki vaiva ja vastuu ei ole yhdellä henkilöllä. Se olisi jo liikaa että yksi joka antaa kotinsa "käyttöön" joutuisi kaikki herkut laittamaan. Kiitos Johannalle, että saimme kokoontua teillä.Mukana oli seuraavat blogit.
Sisustusunelmia
Valkoista Harmoniaa
Linnasalon elämää
Täyttä elämääValkoista harmoniaa- blogin pitäjä Heli piti meille samalla Hyvän tuulen puodin - kutsut ja voin sanoa että kerrankin oli sisustuskutsuilla tuotteita joista olisin voinut tilata kaikkea pientä ja kivaa. Erityisesti edulliset tuotteet ilahduttivat. Jäinkin miettimään tilausta, sillä minun piti lähteä vähän aiemmin ja en myöskään kerennyt kuulemaan parhaita valokuvausvinkkejä. Ensi kerralla sitten, sillä me Pohjois-pohjamaan bloggaajat tapaamme pian jo uudelleen.


 7 kommenttia:

 1. Voih, näyttää todella kauniilta!!

  VastaaPoista
 2. Eikö näytäkin, Johannalla on niin kaunis koti. Välillä mukava kuvata toistenkin koteja :)

  VastaaPoista
 3. Sun pitää kyllä nyt ehdottomasti aktivoitua :) monesti olen itse miettinyt juuri tuota, että millaisena ne henkilöt kokee kodin tunnelma, jotka lukevat blogeja ja sitten tulevat käymään livenä vierailulla :) itsehän aitä ei kuitenkaan näe sitä juuri niin kuin ne jotka harvoin käyvät

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia sullakin! Mukavaa että tulit kuitenkin, vaikka jouduitkin lähtemään aiemmin! Oli kiva nähdä ♡

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia olet ottanut Johannan tosi kauniista kodista!!! Mukavia uusia kuvakulmia :)

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä mukava tutustua sinuun, vaikka aika pikaseen,kun jouduit lähtemään pian! Mutta ens Sitte lissää! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia olet ottanut! Harmi, että sinulla piti lähteä aiemmin pois, olisi ollut niin kiva jutella sinunkin kanssa vielä lisää :) Toivottavasti pääse seuraavaan tapaamiseen (joka järkätään meillä)!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.