9/23/2014

Syksypuuhia

Sunnuntaina laittelimme takapihaa syksykuntoon. Kesäkukat pois ja pari syksyistä kukkaa tilalle. Lisäksi istutin tulppanin-, krookuksen- ja helmililjan sipuleita. Olisin voinut istuttaa paljon enemmänkin tulppaneja. Ne ovat niin ihania.

Takapihalle olen tehnyt yhden ison kukkapenkin, jossa on muun muassa kuunliljoja, syysleimua ja liljoja. Lisäksi gladioluksia, jotka kukkivat vasta nyt. Nämä jos jotkut, ovat komeita kukkia.Maalasimme kirkkaanpunaisen leikkimökin tänä kesänä valkoiseksi. Mielestämme se ei enempää remonttia tarvinnutkaan, kun väri muuttui mieluisaksi. Nyt se sopii sisustukseenkin, kun katselee sisältä ulos. ;)
Etupihalle täytyy ostaa vielä muutama calluna ja kynttilöitä pitäisi polttaa enemmän myös ulkolyhdyissä. Tuleeko teillä poltettua ulkona kynttilöitä?
2 kommenttia:

  1. Leikkimökki näyttää hyvältä, samoin piha. Mulla olisi vielä kesäkukkien siivoaminen edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikkimökin värinvaihto piristi kyllä kummasti koko mökkiä, vaikka niin perusmökkeröinen onkin :D

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.