8/25/2014

Sinivalkoisia astioita.

 
 
Lähestyvä keski-ikä aiheuttaa monia oireita. Muun muassa koristeelliset astiat voisivat tulla piristämään ruokahetkiä. Aivan huippuja, varsinkin nuo kuumailmapallolautaset. Eikä hinnalla pilattuja. Luulenpa että meille ainakin leipälautaset saavat tulla seuraavalla Ikean reissulla. Sopivasti mummolaa, uusilla kuvioinneilla höystettynä.
 
Meidän kotoa löytyi pienenä, ja löytyypä äidiltä vieläkin, samantyyliset lautaset maisemakuvioinnilla. Paljon kevyemmät ja sirommat mitä esimerkiksi Teemat. Saa nähdä onko nämä Ikean astiat möhkäleitä vai sirompia, kuvasta sitä ei oikein varmasti osaa sanoa.
 
 
 
 
Värityksestä ja kuvioinnista tulee mieleen Royal Copenhagenin sinikukalliset astiat, jotka ovat myös aivan ihania. Näitä astioita löytyy joka lähtöön, lautasta, kuppia, kulhoa ja kannua. Taidan kuitenkin ensin suunnata Ikeaan hankkimaan omat kuumailmapalloastiat.


Via pinterest 

Kuvat: ikea.fi & Pinterest haulla Royal Copenhagen

8 kommenttia:

 1. Tykkään näistä myös ja mä syytän ikää myös. ihania ovat!!! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikä se on mikä tekee. Pääsisipä pian Ikeaan että saisi ostettua muutamia :)

   Poista
 2. Kyllä se taitaa ikä olla kun jostain kumman syystä minunkin katse kohdistuu tuon tapaisiin astioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä :) Nyt alkaa olemaan tarpeeksi pitkä aika siitä kun käytössä on ollut tämäntyyppisiä astioita. Ehkä sekin on myös yksi juttu että nämä alkaa taas mielyttämään.

   Poista
 3. Mä olen kuullut, että sininen on tulossa takaisin. En tiedä olenko siihen vielä valmis ;) Samantapaisia astioita on mun mies saanut mummoltaan ylioppilaslahjaksi (tallessa on, tottakai! käytetty ei kertaakaan)

  Heitin ilmoille haasteen: Suomalaista muotoilua – otathan vastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos haasteesta, olen niin huono haasteissa, mutta katsotaan keksinkö jotain :) Sininen taitaa tehdä tulemistaan, ja totta minullakin on ollut se sininen aika. Mutta nyt jos miettiin kotiin sinistä niin tuleehan se niin eri mittakaavassa että hyvinkin voisin sitä ottaa sen verran :D

   Poista
 4. Hei! Ihan vasta löysin blogisi ja kivalta vaikuttaa. Jään seurailemaan. :)
  Ihan ohi tämän astia-aiheen kysyn, että löytyykö täältä sellaista kuvaa, jossa teidän (ilmeisesti edelleen) olohuoneen vieressä sijaitsevaan makuuhuoneeseen näkyisi. Eli toisin sanoen minua kiinnostaa, minkälainen seinä tms. teillä on siinä jakamassa tilaa. Meillä kun on ihan samanlainen projekti meneillään eli haluttaisiin muuttaa meidän makuuhuone olohuoneen jatkeena olevaan huoneeseen (välillä ei ole seinää ollenkaan) niin mietityttää se tilan jakaminen. Jotain siihen pitäisi saada, että erottuvat tilat toisistaan. :)
  T. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet löytänyt tänne. En ole varma ymmärsinkö oikein, mutta meillä on olohuoneen vieressä meidän makkari, johon menee liukuovi ja tavallinen seinä (harmaa seinä jolla telkkari). Seinä, jonka olemme poistaneet oli olohuoneen ja keittiön välissä, nyt se on avointa tilaa kokonaan. Voisiko teillä olla jokin matala lipasto/kaapisto tulevan makkarin ja olohuoneen välillä?

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.