9/28/2014

Pirteitä pipoja

Välillä innostun tekemään lapsille pipoja, joko trikoo-, tai velourpipoja rusetilla. Nyt tein myös NopsuPopsu-pipojen innoittamana ruusukepipoja.
 
Siksak-kangas on läheisestä Kempeleen kangasvillasta, keltainen kangas ja musta-valkoraitainen trikoo Eurokankaasta. Kankaat olivat sen verran ohuita, että ompelin niihin fleesevuoren väliin, niin pipot pääsevät vielä käyttöön tälle syksylle.

Pipotehdas jatkaa toimintaa...

13 kommenttia:

 1. Just viime viikolla heräsin siihen että taas tarvittais kasapäin pipoja. Ois huippua kun osais ite ommella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, meillä pipoja tarvitaan aika monta vaikka vain 2 lasta, kun tuntuu että aamuisin kiireessä kaikki pipot ovat kadonneet jäljettömiin ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihanilla kankailla saa kyllä helposti kivoja aikaiseksi!

   Poista
 3. Ihania! Miten tuo ruusuke on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkasin kankaasta pitkää soiroa, ja ompelin sen keskelle pisimmällä pistolla suoraa, jonka sitten vedin toisesta langasta ryttyyn, Sitten asettelin rypytetyn kangaskaitaleen pipolle ja ompelin suoralla pistolla keskeltä soiroa kiinni pipoon, Aloitin keskeltä ruusuketta ja etenin ulkoreunoille päin. Älysikö tästä selityksestä? :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Vielä kokokeltainen pitää tehdä :) Ainakin :)

   Poista
 5. Oi että, mulla on ihan samanlainen siksak-pipo kun kaveri teki ylijäämätrikoosta:)

  VastaaPoista
 6. Tuollainen ruusukepipo olisi ihana! Oma osaaminen rajoittautuu neule&virkkaustöiden kohdalle, ompelukoneen tai saumurin kanssa menee lähinnä vain hermot =)

  VastaaPoista
 7. Onpas upea, ois niin mahtavaa kun osasi itsekin ommella mutta ei niin ei :D

  VastaaPoista
 8. Mustavalkoisen ja keltaisen yhdistelmä ei kyllä koskaan kyllästytä. Näyttää aina yhtä raikkaalta. Tosi ihania pipoja! :)

  VastaaPoista
 9. Oi miten kauniita pipoja. Oot sinä taitava!!:)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.