6/16/2014

Vanha ja odotettu

Meidän tietokonetta taitaa vaivata kesäinen a-virus, sillä se on ihan totaalisen jumissa, taitaa viimeistä kesää elää tämä 2-vuotias läppäri. Ilmoitti juuri yksi päivä että se on kaapattu. Kuulostaa aika pelottavalle.. nyt taas toimii ainakin vähän aikaa.
 
Olen noin vuoden päivät yrittänyt bongailla meille vanhaa lipastoa torista, kirppareilta, ja nettikirppikseltä. Sitä kuitenkaan löytämättä, sillä kriteerinä oli tietyn tyylinen ja värinen lipasto ja tietysti tosi edullisesti. Kerran olin menossa jo hakemaan yhtä, kunnes myyjä lähetti viestin, että joku antiikkiiheebo maksoikin siitä kolme kertaa enemmän. Nyt kuitenkin sain sellaisen lipaston kun olen etsinytkin, pitkäjalkainen, siro ja hoikka, vähän kuin uusi emäntänsäkin. Haha. Vetimet on vähän eriparia (muoviosa puuttuu osasta), mutta en ainakaan vielä aio niille tehdä mitään.
 
 
 
Kuvassa on myös roskakatoksesta pelastamani wannabe-Artek-jakkara, joka oli ruskea valkoisilla maaliroiskeilla. Hioin tuolin ja maalasin istuinosan mustaksi, vaikka samanlainen jakkara olisi Ikeassa alle kympin. Jalat on nyt tuollaiset kaksiväriset. Jo viime keväänä himoitsin jakkarapinoa, missä olisi mustaa, valkoista ja pastellisia istuinosia, ja yhä edelleenkin haluaisin ne.
 Aamulla satoi kaatamalla vettä ja tuuli, joten ajattelin että pidettäisiin lasten kanssa yöpaitapäivä. Hilluttaisiin kaikki koko päivä yöpaidat päällä, en ole varmaan koskaan ollut!! Noh  toisin kuitenkin kävi ja meninkin kouluun tekemään muutaman rästiin jääneen homman pois. Nyt voi juhannusta vietellä huoletta ja vasta elokuussa alkaa miettiä koulujuttuja uudestaan. Mutta ehkä se yökkäripäivä pitäisi joskus pitää?

10 kommenttia:

 1. Hei! Mulla toi lipasto, mutta laatikosto keskellä. Ja samoin, osasta vetimiä bakeliitti irronnut. Nina

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis lipasto! Passaa tuohon todella hyvin :) Ja yökkäripäivät on ihan parhaita!

  VastaaPoista
 3. Kaunis lipasto ja jakkaraan sopii tosi hyvin kaksiväriset jalat :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin etsin vastaavan tyylistä lipastoa! Kauniin yksilön olet löytänyt! :) Yökkäripäivä on suunnitteilla täälläkin.

  VastaaPoista
 5. Upea lipasto, hieno löytö :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana lipasto, näitä kannattaakin etsiä. Metsästin saman tyyppistä jonkin aikaa, kunnes löysin tori-fi:stä täydellisen yksilön ja kävin hakemassa sen kotiin. Mikä onni! Tuon lipaston sirot jalat on tosiaan kauniit. Ja vetimethän voi vaihtaa jos jossain vaiheessa haluaa. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana löytö! Lipasto sopii hienosti teille. Voikun sitä itsekin löytäisi joskus jotain ihanaa roskiksesta!

  VastaaPoista
 8. Meillä oli tuollainen lipasto lapsuudenkodissa..isä varmasti polttanut tai pannut kaatopaikalle..pöh..niin kuin kaiken muunkin kivan!

  VastaaPoista
 9. Upea löytö, wau :)

  VastaaPoista
 10. Yökkäripäivä on ehdoton! Paaaljon herkkuja ;))

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.