3/31/2014

Keskeneräistä inspiraatiota...

 
 
Mitä käsitöitä teillä on kesken?
 
Minulla olisi sormikkaat, villatakki, pinwheel.
 
Tänään sain valmiiksi yhden pipon ja aloitin säärystimiä.
 
Yksi vanha kännykkäpussi.
 
Yksi pariton lapanen.
 
Saana ja Olli tyyny (joka varmaan jääkin kesken, kuvio kiva, lanka ei...)
 
 

Yksi miesten villasukka.

                                                vuoden kesken ollut virkattu viirinauha kaipaisi ripustusnarun, siis ketjusilmukoita ja muutaman pylvään.....

                                                                                                 ... Neuletyyny (väärän värinen, purkuun)

Entä ne suunnitelmat?
-pari kevätpuuvillapipoa, tyynynpäällinen, itselle ikuisuusprojektivillatakki, kirjoneulelapaset (vielä yhdet lapaset ennen kesää), ...
 
 
Yksi työ loppuun vain monta rautaa tulessa? Mulla käy vahingossa aina näin, että on keskeneräisiä töitä useampia. Eka lapanen valmistuu hetkessä, toinen melko nihkeästi. Joskus joku kudelma kyllästyttää niin paljon ja tulee hyvä inspis tehdä jotain muuta, niin silloin on pakko olla langat valmiina että voi aloittaa heti. Ja lopputulos on tässä!


16 kommenttia:

 1. Haha, mä olen ihan samanlainen ja itseasiassa juuri aloitin uuden nutun teon, vaikka on kaksi edellistäkin kesken (mistä vauva oikein tulee?). Lisäksi korista löytyy yksi miesten sukka, yhdet peukuttomat lapaset ja raskausaikana aloittamani vauvan peitto...ja se lapsi on nyt 3,5-vuotias. :D Mutta kun niitä uusia projekteja on niin kiva aloittaa. Välillä näitä on puikoilla enemmänkin kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva että toinenkin löytyy. Miten se peukalon aloittaminen lapaseen onkin niin vaikeaa :D

   Poista
 2. Siellä on todellakin monta rautaa tulessa. Ihanalta näyttää värit. Eiköhän sitä valmistakin sitten taas tule, kun inspis iskee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä ainakin niistä jotka on vasta aloitettu, luulen että jotkut kuten vanha neuletyynyn puolikas saa purkutuomion :D

   Poista
 3. mulla on kans kesken miljoona työtä, isoäidin torkkupeitto, villapaita itselle, muutamia villasukkia, virkattuja pussukoita, virkattu pallokassi ja varmasti paljon muuta.Lisäksi yhdessä matkalaukussa on päättelemättömiä töitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan erillinen paikka päättelemättömille. Ehkä voisi tehdä myös peukalottomille lapasille, ja kaventamattomille pipoille oman jemman ;)

   Poista
 4. Aaah, ihana tietää etten ole ainut jolla on kesken jos sun vaikka mitä! Varmaan valmistuisivat puolet nopeampaa kun keskittyisin yhteen kerrallaan ehkä haahuilisi siellä sun täällä, mutta eihän se ois puoliksikaan yhtä hauskaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ois ei, ja silloin kun keksii jonkin hyvän idean niin pakko saada ihan heti langat ja niistä aloittaa pikkasen, mutta monesti se jääkin siihen, vaikka oli illalla pakko lähteä lankaa ostamaan ! :D

   Poista
 5. Voi että, ihan liikaa kaikkea kesken, osa ihania ja osa taas ei enää niinkään ihania, mutta koitan pikkuhiljaa saada keskeneräisiä päätökseen, siis niiden uusien aloitettujen lomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se aina kivempi aloittaa jotain kun on saanut myös jotain loppuun tehtyä ja pääteltyäkin!

   Poista
 6. Keskeneräisiä löytyy, ja aina jostain löytyy uusia ihania ideoita, joita haluaisi toteuttaa. Se tunne, kun ottaa pitkästä aikaa esille kesken jääneen käsityön, löytää taas siihen liittyneen inspiraation ilon ja saa vielä valmiiksi, on ihan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä inspiraatiota saa kyllä monesti odottaa eli tosiaankin on kiva kun saa jonkun kauan lojuneen työn päätökseen. Pätee aika moneen muuhunkin asiaan :)

   Poista
 7. Juu, täällä kanssa vaikka mitä kesken. Ja silti piti tällä viikolla taas uus pipo aloittaa, joka on tietty kesken. Ja just muistin, että onpa jäänyt kesken sähköpostikin... Kiitos siitä, mä yritän tässä kunnostautua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä vuosia kestäviä töitä ja sitten niitä sesonkitöitä, niin kuin kevätpipot :D Juu, eipä mittään vähän oli verkkaista se minunkin vastaaminen :)

   Poista
 8. Kuulostaa niin tutulta :D

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.