3/06/2014

I'm a barbie girl

Laitettaisko kaikille Barbeille niiden alkuperäiset vaatteet päälle ja harjattais tukat? Äiti kysyi.

  - Joo!

Pikku Kakkonen alkoi ja äiti jäi yksin pukemaan barbeille edes jotkut vaatteet, tukatkin jäi harjaamatta.

Siellä ne on melkein sulassa sovussa, ysäribarbit ja tämän päivän barbit, sillä erotuksella että ysäreillä on monella tukka solmussa tai mm. Ultra Hair barbiella tukka lyhentynyt polkkatukaksi vuosien saatossa."Vähän vesirajamekko tuli laitettua päälle, mutta tuon toisen tytön selässä lukee Hong Kong 1982 ja mulla sentään Mattel 2000. Ei se ole kyllä harjannut tukkaakaan, vähän iso pääkin sillä on."
Disney- prinsessat on MUN suosikkeja, mutta missä on Lumikki?Tällä tytöllä on jäänyt tukka harjaamatta reiluksi 15 vuodeksi.Retrovaatekaapista löytyy vaikka mitä unelmia. Ne on vielä kaapissa odottamassa hellempiä leikkihetkiä. Oikeanpuolimmainen puku on äitini tekemä. Tämä supermama ei taida barbille pukua alkaa värkkäämään. (eikö muuten alkaa tekemään ole nykyään hyvää suomen kieltä)
Kaksi Barbia pääsi kokeilemaan ysäriluomuksia. Aika hienot hatut, vai mitä?
 
Coolit muijat / Vuosikymmenet kohtaavat
 
 
 
 
 


Kuvausten lopulla Lumikkikin löytyi pukeutuneena hääpukuun, liekö ollut menossa naimisiin kääpiöiden kanssa. Todisteeksi henkilöllisyydestä otti kuitenkin mukaan oman kolttunsa.


 
 
 
"Äiti, ostettaisko Barbi, kun mulla ei oo yhtään?"

 
Muistuuko mieleen Ultra Hair Barbie tai raskaana oleva barbi, jolta mahan pystyi kääntämään pois kokonaan? 

14 kommenttia:

 1. Hah, mulla oli se raskausbarbi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskausbarbi oli kyl tosi hauska :D Meillä on kyllä vieläkin se jossain varastossa :)

   Poista
 2. Raskausbarbi oli kaverilla ja olin siitä niin kateellinen. Tuolla se pitkähiuksinen on tyttöjen kaapissa :) Ja kyllä, ollaan täälläkin puettu yhdessä barbeja. Ihan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan että pienenäkin monesti barbeja vain puettiin eikä niillä edes kunnolla leikitty sen pukemisen lomassa !

   Poista
 3. Mun yksi lapsuuden tragedioistani oli se, etten koskaan saanut hartaasti toivomaani barbiautoa ;D
  Onneksi sentään olen toipunut siitä suht hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei myöskään saatu barbiautoa, se oli kamalaa!!! onneksi saatiin sitten iso barbitalo niin se vähän kompensoit sitä, että meidän barbien autot oli äitin remmisandaalit :D

   Poista
 4. Anonyymi6/3/14 22:02

  hahaa, mulla myös ollut raskausbarbi, valitettavasti sen vauva lähti pihalla leikeissä puron mukana järveen. Sain hyvitykseksi My Little Ponyn jolla oli sama ominaisuus, sillä tosin käännettiin mahan alla olevaa luukkua josta tuli pieni poni :D /Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala, näen sieluni silmin kun se pikku vauva lähtenyt veden mukana ;) Synnyttävää ponia en ole nähnytkään ;)

   Poista
 5. Mä olin niiiiin kade muiden raskausbarbeista! :)
  Ja joo muuten, just tänään äikän tunnilla oli puhetta tosta, et alkaa tekemään on nyt virallisesti hyväksytty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä pistin merkille tuon alkaa tekemään ihan vaan sen takia, että se oli koulussa mulla ihan aina virheenä kaikissa esseissä! :)

   Poista
 6. Oi sinä onnellinen olet ymmärtänyt säästää vanhat barbisi, minä en ymmärtänyt ;) Mulla ei tuota raskaus-barbia ollut, mutta muuten kuulostaa ja näyttää tutulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki barbit tallessa, mutta yksi mitkä on mennyt hukkaan on paperinuket! Niitä oli iiso kokoelma ja harmittaa kun ne on kadonneet johonkin !

   Poista
 7. Voi miten ihana postaus! Itse leikin 12v täysillä barbeilla, tyttäreni 9v on hyljännyt nukkensa jo aikaa sitten. Aina välillä ne kaivetaan esille.. Sulassa sovussa minun Barbieni äitini tekemillä luomuksilla ja hänen Brätzit ja Monster Hight. "Äiti mä en jaksa enää, saaks pelaa?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti totta että nykyään ei enää leikitä niin vanhaksi kuin ennen! En muista minkäikäiseksi barbeilla leikittiin, mutta ei ainakaan niin pienenä vielä leikitty kuin oma tyttö nyt 5-vuotiaana.

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.